Bellasin - menopauza - hubnutí a dobrá nálada

Kdy je vhodné užívání tablet Bellasinu? Cena Bellasinu, složení Bellasinu, menopauza. Co mohu od Bellasinu očekávat? Jak dlouho mám Bellasin užívat? Dávkování a skladovaní Bellasinu.

Rodiče stojící s dětmi u moře

Kdy je vhodné užívání tablet Bellasinu?

Bellasin je vhodný pro všechny ženy v období před nástupem menopauzy (což je doba v rozmezí kolem 40ti let) a v průběhu menopauzy, u kterých se projevil výrazný nárůst tělesné hmotnosti a zároveň zaznamenaly některé další z klasických projevů menopauzy, jako jsou například výkyvy nálad, únava, návaly a pod.

 

Co mohu od Bellasinu očekávat?

Bellasin významně napomáhá při snižování tělesné hmotnosti, odbourává nechtěný tuk a zamezuje jeho redistribuci. Stimuluje energetický metabolismus. Díky pravidelnému užívání Bellasinu se budete cítit dobře nejen po fyzické, ale i po psychické stránce. Nebudete se v tomto emocionálně vypjatém období navíc muset bát zvyšující se tělesné váhy a díky psychické pohodě můžete prožít klidnější průběh menopauzy.

 

 

Jak dlouho mám Bellasin užívat? Bellasin a moje zkušenosti

Pravidelné užívání je nezbytnou podmínkou k dosažení požadovaných účinků. Změny ve složení organismu stejně jako nárůst tělesné hmotnosti v období premenopauzy a menopauzy jsou dlouhodobé a trvalé procesy. Pravidelné užívání Bellasinu tyto projevy omezuje nebo je zpomaluje. Délka užívání se řídí dosaženým úbytkem tělesné hmotnosti. Je doporučeno užívat Bellasin dlouhodobě a je vhodné začít s užíváním již v počátečním období prvních projevů ve spojení s menopauzou nebo při rychlém zvyšování tělesné hmotnosti a nárůstu tukové tkáně.

 

 

Musím k Bellasinu ještě cvičit nebo držet dietu?

Bellasin pomáhá při snižování váhy zejména tam, kde cvičení a držení diety již nepomáhají. Pohyb a zdravá životospráva by však měly být součástí životního stylu každé ženy v menopauze, s cílem dosáhnout dobré fyzické a psychické kondice, která je potřebná nejen v náročném období menopauzy, ale i později ve vyšším věku.

 

 

Mám kombinovat Bellasin s dalšími přípravky proti negativním projevům menopauzy?

Nemusíte, Bellasin obsahuje extrakt ploštičníku, který omezuje vegetativní projevy spojené s menopauzou jako jsou návaly, výkyvy nálad, nervozita, únava, poruchy koncentrace, spánku, ztráta vitality atd. Mám zvýšený krevní tlak.

Mohu užívat Belasin?

Přípravek obsahuje zvýšené množství kofeinu, proto pokud užíváte jiné léky, poraďte se se svým lékařem. Bellasin je první a jediná tableta na hubnutí na českém trhu speciálně vyvinutá pro období premenopauzy a menopauzy. Bellasin účinně pomáhá snižovat tělesnou hmotnost a odbourává nechtěný tuk. Výzkumy potvrzují, že většině žen před nástupem menopauzy a v jejím průběhu nestačí k udržení štíhlé postavy pouze zdravá strava a cvičení. Potřeby organismu v tomto období jsou jiné! Bellasin je přírodní přípravek na hubnutí aktivně napomáhající redukci tělesné hmotnosti před nástupem menopauzy a v jejím průběhu. Kombinace přírodních látek Bellasinu má vysoce pozitivní účinek na snižování nežádoucího nárůstu hmotnosti, omezuje zvyšování a redistribuci tělesného tuku. Bellasin navíc omezuje běžné vegetativní projevy menopauzy - návaly, výkyvy nálad, nervozitu, únavu, poruchy koncentrace a spánku, ztrátu vitality a zvýšenou chuť k jídlu. Bellasin příznivě ovlivňuje tělesný metabolismus a stimuluje oběhový systém. Obnovuje ztracenou energii a navrací psychickou pohodu. Už nemusíte mít pocit, že jste tlustá, vystresovaná, vyčerpaná a že Vám nezbývá nic jiného než menopauze podlehnout. Díky nové tabletě na hubnutí Bellasin můžete účinně udržovat svoji linii v náročném období nástupu menopauzy a v jejím průběhu.
 

Složení Bellasin a DDD (doporučená denní dávka)

  • Bellasin komplex 695,0 mg neurčená

  • Guarana 397,5 mg neurčená

  • Zázvor – kořen 100,0 mg neurčená

  • Zelený čaj – extrakt 100,0 mg neurčená

  • Yerba mate list 27,5 mg neurčená

  • Cola – extrakt 25,0 mg neurčená

  • Cimicifuga racemosa – extrakt 10,0 mg neurčená

  • Schizandra – plody 10,0 mg neurčená

  • Damiana – extrakt 5,0 mg neurčená

  • Scutellaria – extrakt 5,0 mg neurčená

  • Ženšen San-qi 5,0 mg neurčená

  • Kakaové boby 5,0 mg neurčená

  • Jujube – plody 5,0 mg neurčená

  • Bioflavonoidy komplex 25,0 mg neurčená

  • Citrusové bioflavonoidy 5,0 mg neurčená

  • Semínka vinných hroznů – extrakt 5,0 mg neurčená

  • Hesperidin 5,0 mg neurčená

  • Rutin 5,0 mg neurčená

  • Quercetin 5,0 mg neurčená

  • Hořčík 50,0 mg 17 %

  • Vitamín B6 5,0 mg 250 %


*DDD – Doporučená denní dávka

Hydrogenfosforečnan vápenatý, mikrokrystalická celulóza E 460, kořen zázvoru, zelený čaj – extrakt, guarana, oxid hořečnatý, yerba mate list, cola – extrakt, karboxymethylcelulóza E 466, kyselina stearová, schizandra – plody, pyridoxin hydrochlorid, stearan hořečnatý, oxid křemičitý, citrusové bioflavonoidy, hesperidin, rutin, quercetin, kakaové boby, semínka vinných hroznů – extrakt, scutellaria – extrakt, jujube – plody, ženšen san-qi, damiana – extrakt, ploštičník hroznatý (Cimicifuga racemosa) – extrakt, hydroxypropylmethylcelulóza, hydroxypropylcelulóza, barvivo titanová běloba E 171.

 

Bellasin ve dvou tabletách denně

 

  • Napomáhá redukci tělesné hmotnosti a odbourává nechtěný tuk
  • Omezuje zvyšování a redistribuci tělesného tuku
  • Zvyšuje energetický metabolismus a stimuluje oběhový systém
  • Eliminuje a oddaluje běžné vegetativní projevy menopauzy jako jsou návaly, výkyvy nálad, nervozita, únava, poruchy spánku a koncentrace, zvýšená chuť k jídlu
  • Obnovuje ztracenou vitalitu a energii
  • Navrací psychickou pohodu

Dr. Richard Pfleger, dietolog

Menopauza

bývá často spojována pouze s příznaky, které jsou ovlivněny nebo přímo souvisí s poklesem hlavního ženského hormonu estrogenu. Nejen v menopause, ale už v premenopause však dochází k dalším fyziologickým změnám, které jsou mnohem plíživější. Přesto mají velký vliv na kvalitu života ženy a vedou k nárůstu zdravotního rizika. Obecně platí, že hlavní ženský pohlavní hormon estrogen chrání ženský organismus před rizikem metabolických onemocnění jako je cukrovka, kardiovaskulární onemocnění a další. Postupné vyhasínání funkce pohlavních orgánů a pokles produkce estrogenu se výrazně odráží také na struktuře a kvalitě tělesných tkání. Začíná urychlení procesu, který můžeme shrnout do obecného označení stárnutí („aging process“). Mění se nejenom kvalita tkání, ale především se zpomaluje jejich regenerace a funkčnost. Jednou z hlavních změn, která se začíná projevovat už v období přechodu, je změna poměru tělesných tkání. Tedy poměr čisté aktivní svalové tkáně (hmoty, která je tvořena kosterním svalstvem) a tukové tkáně, která je prostým součtem veškeré tukové hmoty, tedy podkožního tuku a tukových deposit. I když je tuková tkáň významným metabolickým rezervoárem a obsahuje některé důležité látky, je nárůst této tkáně považován za významný rizikový faktor. Mnohem důležitější je, že nárůst tukové tkáně se v období přechodu urychluje, což vede nejen k významným zdravotním rizikům, ale nese s sebou i další neméně důležitý problém a to kosmetický. Ženy se S NADVÁHOU necítí dobře. Přičteme-li i další projevy související s přechodem (pokles fyzické výkonnosti, změny nálad a další), nedivme se, že mnoho žen se cítí zaskočeno a neví jak mají se vzniklou situací bojovat. Ke změnám ve složení a poměru tělesných tkání dochází velmi pomalu. Tyto změny jsou však bohužel trvalé a vykazují určité zákonitosti:

 

  • Především dochází k redistribuci podkožního tuku z horní části organismu (oblast ramen a hrudníku) do spodních partií, tedy do oblastí zadku, hýždí a břicha.
  • Četná sledování a studie prokázaly přirozený fakt, že v období menopausy dochází k nárůstu tělesného tuku a to v průměru o více než 7%! K tomuto nárůstu dochází samozřejmě i v předchozím období v závislosti na fyzické aktivitě, dietních návycích a hormonální výbavě. Přesto je přechod charakterizován urychlením celého procesu.
  • U žen se nepotvrdil rychlý úbytek svalové hmoty, kdy u mužů přestavuje zhruba úbytek 1,5 kg /svalové tkáně za dekádu. Naopak mnohá sledování potvrzují malý nebo žádný úbytek svalové hmoty u žen. Přesto je možné doporučit některá opatření pro zpomalení změn a projevů spojených s přechodem. Jednu z nových a moderních možností zejména odbourání nechtěného tuku představuje i kombinovaný přípravek Bellasin - jediná tableta na hubnutí speciálně vyvinutá pro období před menopauzou a během menopauzy. Kombinuje v sobě jak vlastnosti přípravku účinného na hubnutí v období přechodu, tak i na projevy spojené s přechodem, jako jsou výkyvy nálad a návaly horka.
  • Bellasin v neposlední řadě ovlivňuje i energetický metabolismus. Jeho užívání omezuje riziko nárůstu nechtěné tukové tkáně a brání tak nadcházející remodelaci tkání.

 

Bellasin to je unikátní směs látek především přírodního původu:

  • Směs látek s proestrogením působením pro omezení projevů spojených s přechodem, které jsou doplněny látkami s tonicko adaptačním působením. Tyto látky upravují výkyvy nálad, adaptují organismus na vznikající změny a napomáhají tak překonávat vzniklé příznaky.
  • Směs látek s metabolickým účinkem. Tyto látky upravující metabolismus vykazují silné antioxidační účinky proti volným radikálům, které se vzrůstajícím věkem hrají významnou roli v procesu stárnutí. Některé z těchto látek mají navíc vliv na metabolismus sacharidů a tuků.
  • Směs látek s pro-termogenním působením. Tyto látky působí na tělesnou termoregulaci a dokáží tak ovlivnit hospodaření s tělesným teplem. Více vydaného tepla znamená více spálených kalorií.
  • Směs bioflavonoidních látek s výrazným tonickým účinkem na cévní a žilní systém.
  • Bellasin, to je skutečně první tableta pro ženu v přechodu, která brání nechtěnému nárůstu tělesné hmotnosti, re-modelaci a re-distribuci tělesných tkání a zároveň omezuje neurovegetativní projevy spojené s přechodem.

 

Menopauza

Zřejmě jste jednou ze statisíců žen, které trpí premenopauzálním a menopauzálním nárůstem váhy. Není ovšem nutné se s tímto stavem smiřovat! Menopauza nemusí být obdobím nekontrolovatelného nárůstu váhy, ani nemusí znamenat přechod z aktivního radostného života do období úzkosti, únavy a depresí. Vitalitu a kondici si můžete udržet i navzdory tomu, že se vaše hormony, metabolismus a kalorické požadavky mění. Čelit hormonálním změnám a jejich projevům na ženském těle není jednoduché. Většině žen najednou cvičení, zdravé stravování či držení diet nestačí. Organismus potřebuje více. Něco, co mu pomůže vyrovnat se s hormonálními a metabolickými procesy, které začínají v organismu každé ženy blížící se věku 40ti let. Řešením problémů spojených s premenopauzálním a menopauzálním obdobím může být Bellasin - jediná tableta na hubnutí speciálně vyvinutá pro období před menopauzou a během menopauzy.

 

 

Kdy je vhodné užívání tablet Bellasinu?

Bellasin je vhodný pro všechny ženy v období před nástupem menopauzy (což je doba v rozmezí kolem 40ti let) a v průběhu menopauzy, u kterých se projevil výrazný nárůst tělesné hmotnosti a zároveň zaznamenaly některé další z klasických projevů menopauzy, jako jsou například výkyvy nálad, únava, návaly a pod.

 

 

Co mohu od Bellasinu očekávat?

Bellasin významně napomáhá při snižování tělesné hmotnosti, odbourává nechtěný tuk a zamezuje jeho redistribuci. Stimuluje energetický metabolismus. Díky pravidelnému užívání Bellasinu se budete cítit dobře nejen po fyzické, ale i po psychické stránce. Nebudete se v tomto emocionálně vypjatém období navíc muset bát zvyšující se tělesné váhy a díky psychické pohodě můžete prožít klidnější průběh menopauzy.

 

 

Jak dlouho mám Bellasin užívat?

Pravidelné užívání je nezbytnou podmínkou k dosažení požadovaných účinků. Změny ve složení organismu stejně jako nárůst tělesné hmotnosti v období premenopauzy a menopauzy jsou dlouhodobé a trvalé procesy. Pravidelné užívání Bellasinu tyto projevy omezuje nebo je zpomaluje. Délka užívání se řídí dosaženým úbytkem tělesné hmotnosti. Je doporučeno užívat Bellasin dlouhodobě a je vhodné začít s užíváním již v počátečním období prvních projevů ve spojení s menopauzou nebo při rychlém zvyšování tělesné hmotnosti a nárůstu tukové tkáně.

 

 

Musím k Bellasinu ještě cvičit nebo držet dietu?

Bellasin pomáhá při snižování váhy zejména tam, kde cvičení a držení diety již nepomáhají. Pohyb a zdravá životospráva by však měly být součástí životního stylu každé ženy v menopauze, s cílem dosáhnout dobré fyzické a psychické kondice, která je potřebná nejen v náročném období menopauzy, ale i později ve vyšším věku.

 

 

Mám kombinovat Bellasin s dalšími přípravky proti negativním projevům menopauzy?

Nemusíte, Bellasin obsahuje extrakt ploštičníku, který omezuje vegetativní projevy spojené s menopauzou jako jsou návaly, výkyvy nálad, nervozita, únava, poruchy koncentrace, spánku, ztráta vitality atd. Mám zvýšený krevní tlak.

 

 

Mohu užívat Bellasin?

 

Přípravek obsahuje zvýšené množství kofeinu, proto pokud užíváte jiné léky, poraďte se se svým lékařem.

Dávkování - informace Bellasin

Bellasinu 2x denně 1 tableta, nejlépe ráno a v poledne společně s jídlem. Neužívejte večer před spaním. Způsob užití Bellasinu Bellasin je důležité užívat pravidelně a dlouhodobě. Zapíjejte dostatečným množstvím vody. Druhou denní dávku neužívejte těsně před spaním. Bellasin má významné stimulační účinky, které se mohou projevovat pocitem zvýšené výkonnosti doprovázené pocitem tepla. U citlivých osob může dojít např. k bušení srdce. Úbytek tělesné hmotnosti lze zaznamenat již během prvních několika týdnů užívání Bellasinu. Je vhodné kombinovat jeho užívání s lehkou formou diety a doplnit o nenáročnou fyzickou aktivitu. Délka užívání se řídí dosaženým úbytkem tělesné hmotnosti. Doporučuje se užívat Bellasin dlouhodobě,a to z důvodu postupného probíhání změn v těle ženy již v období před menopauzou. Již v tomto období dochází k počátečnímu zvyšování tělesné hmotnosti a nárůstu tukové tkáně. S postupem menopauzy se tyto procesy dále zrychlují. Dodržujte doporučené dávkování. Vynechávání dávek, nižší dávkování nebo jeho nepravidelnost významně omezují účinnost přípravku. Upozornění - Bellasin Přípravek není vhodný pro těhotné a kojící ženy. Přípravek není určen dětem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Výrobek nenahrazuje běžnou pestrou stravu. Bellasin obsahuje přírodní látky v koncentrované formě. Případné užívání Bellasinu ve spojení s konkrétním onemocněním konzultujte s lékařem. Tablety obsahují větší množství kofeinu. U citlivých osob a při nadměrné konzumaci nápojů s vysokým obsahem kofeinu (čaj, káva, energetické nápoje) může dojít k nepříjemným pocitům jako je nadměrné pocení nebo bušení srdce.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.2 Počet: 6 Nejlepší: 4 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies