Soutež s Corny Wellness Marathonem má své vítěze!!!

Velikonoční soutěž o vstupenky na 10. ročník Corny Wellness Marathonu a balíčky s výrobky Corny skončila. Nejste právě vy šťastným výhercem?

Lidé tančící zumbu

Ptali jsme se kdo je zakladatelem Zumby. Správná odpověď je Kolumbijec Beto Perez. Pokud vaše odpověď byla správná, možná se na Váš štěstí usmálo.

Máme tady šest výherců:

1) Kateřina Spurná z Prahy 4

2) Milena Uhříková z Jablůnky

3) Veronika Tesaříková z Darkoviček

4) Magda Šomanová z Mirošova

5) František Borsuk z Moravské Třebové

6) Anežka Novotná z Prahy 4

Všem výhercům gratulujeme a přejeme příjemnou zábavu!!! Výhry budou zaslány do 7 dnů.

10. ročník Corny Wellness Marathonu

Jste příznivci zdravého a aktivního životního stylu? Pak si 7. května v O2 aréně přijdete na své. Oblíbený wellness festival vypukne v 10:00 v O2 Aréně. V rámci CORNY Wellness Marathonu si budete moci vyzkoušet atraktivní trendy cvičení pod vedením špičkových trenérů, jako jsou např. evropská hvězda Julio Papi (několikrát zvolen instruktorem roku), trojnásobní mistři světa v aerobiku Holzer, Valouch, Strakoš nebo oblíbení lektoři Lenka Velínská a Roman Ondrášek.

Ovšem největší hvězdou bude zakladatel stále více oblíbené Zumby – Kolumbijec Beto Perez! Od 11:00-13:00 budete mít tak jedinečnou šanci „zazumbovat“ si s tím nejpovolanějším! Autogramiáda Beto Pereze, bude probíhat mezi 16. a 17. hodinou v OC Harfa.

Dále můžete navštívit edukační workshopy nebo si zajet Schwinn Cycling Convention. V rámci akce proběhne i prodejní wellness výstava výrobků a služeb a módní přehlídka v podání miss. Můžete si dokonce odnést nějakou výhru z tomboly. Pro maminky je zajištěno hlídání dětí v dětském koutku. Parkování zdarma nabízí OC Harfa (vedle O2 Areny). Podlehněte ničím nenahraditelné energii vyplavených endorfínů, neboli hormonů štěstí. Hoďte všechny starosti za hlavu a přijďte si pročistit tělo i mysl na Corny Wellness Marathon!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies