Mineralfit.cz

Belex - revoluce v ošetření pleti

Kateřina Řehořová
Belex-08 je nejnovější technologií na ošetření pleti. Slouží k provádění revolučních kosmetických ošetření obličeje, krku a dekoltu. Dokáže vyhladit vrásky, zpomaluje proces stárnutí a uchovává pleť dlouho mladou.
Španělské zařízení Belex-08 je moderní profesionální přístroj ke kompletnímu ošetření obličeje. Je vybaven několika programy pro účinné odstranění řady estetických problémů pleti. Princip Belexu spočívá ve vpravování jemných elektrických impulzů do kůže. Belex se postará o opravdu důkladné, hloubkové vyčištění vaší pleti.
Co všechno Belex-08 umí příjemně a bezbolestně čistí pleť lifting - vyhlazuje vrásky vrací pleti pružnost a mladistivost
odstraňuje škodlivé látky
okysličuje pokožku zbavuje tvář napětí hloubkově desinfikuje pokožku Jednotlivé programy Mechanický peeling odstraní všechny odumřelé buňky a tím zlepšuje vzhled pleti a dodává ji hebkost.
Rozprašovač Rozprašováním tonika bude pleť opět vláčná.
Nasávací baňka Jemným odsáváním vám kosmetička dokonale vyčistí pleť.
Ozonizace pleť zklidňuje, dezinfikuje, čistí a okysličuje.
Mikrogalvanická iontoforéza vpravuje do pleti aktivní látky a tím ji hluboce hydratuje.
Dezinkrustace reguluje nadměrnou tvorbu mazu a je účinnou prevencí proti kožním zánětům.
Galvanizace pleť hluboce prokrvuje a vyživuje.
Pasivní gymnastika stimuluje obličejové svaly. Ochablé svaly tak získají na pružnosti a vzhled pokožky bude mnohem jemnější.

Různou kombinací těchto programů Vám kosmetička připraví ošetřující kůru šitou přímo na míru. Kůra je vhodná pro všechny typy pokožky. Trvá přibližně dvě hodiny a po několika týdnech ji můžete aplikovat znovu.

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.