Mineralfit.cz

Detoxikace organismu - detoxikační metoda

Kateřina Řehořová
Jste unavení, bez energie a chybí vám životní vitalita? Jste ve stresu a cítíte potřebu uvolnění? Detoxikační metoda vám může pomoci. Detoxikační metoda přináší dokonalou rovnováhu těla, mysli a ducha. Již po první aplikaci cítí vaše tělo úlevu!
Detoxikace organismu a negativní vlivy prostředí Víte, co všechno ovlivňuje vaše fyzické i duševní zdraví? častý či trvalý stres negativní působení radioaktivity umělá toxická vlákna znečištěné životní prostředí (vzduch, voda i jídlo) umělá toxická vlákna Detoxikace působí na: celulitidu a bolesti kloubů křečové žíly poruchy krevního oběhu poruchy spánku zažívací potíže únavu špatnou funkci jater a ledvin ženské problémy alergie migrénu onemocnění močových cest zmírnění stresu Trápí vás některá z výše jmenovaných potíží? Chcete vyzkoušet detoxikační přístroj za skvělou cenu? Potom kontaktujte paní Skácelovou na tel. čísle 731 515 674. Můžete se objednat i přímo na adrese: Miczek Vladislav, K. Sliwky 32, Karviná - Fryštát.
Běžná cena jedné aplikace detoxikačního přístroje je 370 Kč, u paní Skácelové si jednu proceduru dopřejete již za 250 Kč!
Detoxikační přístroj - vyzkoušejte jej! Detoxikační metoda prospívá všem. I vám, máte-li pocit, že jste zcela zdraví a dodržujete zásady zdravé výživy. Detoxikační metoda doplňuje ostatní terapie. Respektuje principy reflexní terapie (na chodidlech jsou začátky meridianových drah) - užíváno i v akupunktuře a kauzální medicíně. Detoxikace organismu / detoxikační přístroj Každý člověk potřebuje posílit bionergii svého těla pro fyzickou i psychickou vyrovnanost osobnosti. Detoxikační přístroj napomáhá optimalizaci záporného potenciálu buněk a uvádí lidský organismus do ideální bioenergetické rovnováhy.
Detoxikační přístroj jako prevence Detoxikační přístroj můžete vyzkoušet i v případě, netrpíte-li specifickým zdravotním problémem. Nejvhodnější je užití detoxikačního přístroje jednou týdně po dobu měsíce. Pro detoxikační prevenci to postačí a účinek pocítíte i ve zcela zdravém organismu. Účinek vydrží rok, kdy si celou proceduru zopakujete.
Detoxikační přístroj při zdravotních potížích Při nemoci a zdravotních potížích je nutná častější detoxikace. Během nemoci dochází k většímu výskytu toxinu v organismu - trpí hlavně cévy, játra a ledviny. V těchto případech se doporučuje užít detoxikační přístroj i dvakrát denně několik dnů za sebou. Pro správnou aktivaci vylučování toxinů z těla je třeba intenzivnější detoxikační kúra. Jak detoxikace organismu funguje Detoxikační přístroj je tvořen elektrodami, které vytvářejí bionergii.
Během detoxikace organismu odložte kovové předměty odložte mobilní telefon uvolněte se vnímejte své pocity vypijte minimálně sklenici nesycené vody nekuřte nepodstupujte kúru nalačno Princip detoxikačního přístroje bioenergetické proudění v těle elektrolýza probíhající v lázni schopnost vody přenášet informace aktivace reflexních bodů a zón na chodidlech Během lázně se vytvoří elektromagnetické pole a probíhá elektrolýza. Dochází ke srážení částeček rozpuštěných ve vodě i těch, které jsou na kůži nohou. V lázni (ionizovaný roztok - v praxi se používá voda s rozpuštěnou solí) díky obsahu solí a bioenergie produkované mřížkou vznikne magnetické pole. Takto vytvořené magnetické pole je absorbováno tělními tekutinami a šíří se do těla.
Jak detoxikační přístroj vypadá Detoxikační přístroj se skládá ze stejnosměrného proudu, jednotky s digitálním displejem, dvou spirálovitých elektrod a vaničky s elektrolytem.
Jak detoxikace organismu probíhá v praxi ponoříte nohy do vody s rozpuštěnou solí správné údaje vám sdělí displej detoxikačního přístroje (pH 1,5 - 2,2) po zapnutí dojde k detox elektrolýze provázené ionizací vody v průběhu detoxikace můžete pozorovat zabarvení a zakalování vody můžete pociťovat příliv energie nebo naopak únavu (individuální pocity každého klienta, také záleží na výši vašeho krevního tlaku) již během detoxikace můžete pocítit ústup vašich potíží (ústup bolesti, pocit úlevy apod.) celá procedura detoxikačního přístroje trvá 30 minut u dospělých, 10-20 minut u dětí Kontraindikace detoxikace organismu detoxikačním přístrojem Existují skupiny lidí, kteří detoxikační přístroj užívat nemohou - pracuje se s bioenergetickým systémem. lidé s transplantovanými orgány lidé s narušenou imunitou lidé s potížemi srážlivostí krve těhotné ženy hemofilikové Kde si detoxikační přístroj vyzkoušet? Navštívit můžete paní Skácelovou na adrese: Miczek Vladislav, K. Sliwky 32, Karviná - Fryštát. Paní Skácelová se detoxikační metodou přímo zabývá a účinky detoxikačního přístroje si můžete zde vyzkoušet. Doporučujeme se předem objednat na tel. čísle 731 515 674, vzhledem k velkému zájmu o detoxikační metodu.
Udělejte něco pro své zdraví. Vaše nohy jsou oceánem elektromagetických a energetických polí. Detoxikační lázeň vám pomůže zbavit tělo toxinů a dostane vaše tělo do rovnováhy.

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.