Mineralfit.cz

Dieta Jennifer Aniston

Kateřina Řehořová

Jennifer Aniston je zastáncem zónové diety, kterou dodržují i další známé holywoodské krásky, jako je například Madonna, Cindy Crawford, Winona Ryder či Demi Moore. Vyzkoušejte zónovou dietu také.

Dieta Jenifer Aniston a její oblíbená (a také účinná) dieta

Zajímá vás, jak si tato kráska ze seriálu Přátelé, udržuje štíhlou postavu a sexy křivky? Žádná velká věda v tom není. Jennifer je zastáncem zónové diety, kterou dodržují i další známé holywoodské krásky, jako je například René Zellweger, Madonna, Cindy Crawford, Winona Ryder či Demi Moore.

Diety celebrit - základní princip zónové diety

Základní princip této diety spočívá hlavně ve správném poměru sacharidů, bílkovin a tuků v každém jídle. Nemusíme tedy hlídat počet kalorií, ale naopak – sacharidů. Pokud omezíme příjem sacharidů ve stravě, přinutíme tím náš organismus, aby čerpal energii z bílkovin a tuků. Organismus pak pracuje v tzv. zóně. Správný poměr stravy by měl tedy být: 40 % sacharidů, 30 % bílkovin a 30 % tuků.

Vhodné a nevhodné potraviny při držení zónové diety

Mezi potraviny, které byste měli rozhodně zařadit do svého dietního jídelníčku patří: drůbeží maso, tofu sýr, jogurty, tvaroh, zelenina, celozrnné pečivo. Mezi potraviny, na které byste měli raději při dodržování zónové diety zapomenout patří: sladkosti, čokoláda, sušenky, cukr, med, müsli, cornflakes, popcorn, bílé pečivo, banány, brambory, hranolky a chipsy.

Zónová dieta – důležité informace pro lepší výsledek je u této diety doporučen každodenní pohyb poslední jídlo bychom měli sníst okolo 17. až 18. hodiny pokud se začnete stravovat „zónově“ je důležité vydržet pokud přejdete opět na „běžnou“ stravu, hrozí jojo efekt zónová dieta působí příznivě na boky a břicho pauza mezi jednotlivými jídly nesmí být delší než čtyřhodinová jednotlivá jídla by neměla mít více než 2000 kJ

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.