Mineralfit.cz

Diety českých celebrit - jak hubnou české krásky

Kateřina Řehořová

Zajímá vás, jak si udržuje svou krásnou štíhlou postavu Gábina Partyšová, Mahulena Bočanová, Tereza Maxová, Alice Bendová či Petra Němcová? My to víme. Čtěte dále a dozvíte se více.

Dieta Alice Bendové

Alice je krásná žena již od přírody, jak sama říká, i kdyby dietu držet chtěla, tak ji stejně poruší. Důležité je jíst od každého druhu něco, samozřejmě s mírou. Svým pracovním vytížením a péčí o syna si zajišťuje dostatek pohybu a tudíž i dokonalé křivky.

Gábina Partyšová a její dieta

Také se divíte, že Gábina je pár měsíců po porodu ještě krásnější a štíhlejší než předtím? Zajímá vás, jaké má na to fígle? Tak to vás musíme zklamat, jak sama Gábina říká, k dokonalé línii ji stačí pečovat o jejího syna – Kristiána. Takže její rada zní: "Pořiďte si dítě"!

Dieta Mahuleny Bočanové

Dokonalé tělo, jaké má Mahulena, by ji mohla závidět leckterá „dvacítka“. Žádné rafinované diety za její dokonalostí nejsou, Mahulena se v jídle nijak drasticky neomezuje. Hubne především pohybem a tancem, kterému se věnuje už od dětství.

Sexy modelka Tereza Maxová a její rady k udržení dokonalé postavy

Pokud chcete mít tak krásnou postavu, jako má Tereza Maxová, měli byste se řídit následujícími pravidly: Poslouchejte své tělo. Jezte, na co máte chuť (samozřejmě s mírou), dejte se na pravidla ájurvédy.

Jezte středně po ránu, až se nastartuje metabolismus. Dopřejte si vydatnější oběd (hodně pestré zeleniny, maso nebo rybu) a na večer si dopřejte už jen něco lehkého. Vyhýbejte se bílé mouce, mléčným výrobkům, sladkostem. Samozřejmě je zapotřebí také dostatek pohybu.

Petra Němcová a tajemství její krásy – zapomeňte na jednostranné diety

Krásná a štíhlá Petra Němcová si ohledně své postavy dost vytrpěla. Proto z vlastní zkušenosti říká: „Vyvarujte se hlavně jednostranných diet na bázi ovoce či zeleniny, drastických hubnoucích preparátů a také projímadel“.

Období, kdy se živila jen ovocem a používala hubnoucí přípravky, včetně projímadel, se negativně podepsalo na jejím zdraví. Nyní preferuje zdravou stravu a dostatek pohybu.

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.