Mineralfit.cz

Flirtovací signály

Kateřina Řehořová
Líbí se vám nějaký muž a nejste si jistá, zda ho oslovit? Dokážete dobře odhadnout, co se v druhých odehrává? Někdy stačí jen pohled a víte, jak se člověk zrovna cítí. Váš instinkt a naše rady vám pomohou muže prokouknout.
Vyhýbavé pohledy flirtovacím signálem Kdykoli se na něj podíváte, sleduje vás. Kdykoli se však mají vaše oči setkat, uhýbá pohledem. Myslíte si, že nestojí o větší sblížení? Naopak, jen si hraje na chladného, abyste nezpozorovala, jak jste na něj zapůsobila. Možná si není jistý, zda je to vzájemné a pozorováním se snaží zpozorovat vaši náklonnost. Flirtování bez řečí Vy pořád mluvíte a mluvíte a on pořád mlčí. Znáte tuhle situaci? Je to projevem toho, že o vás chce zjistit co nejvíc informací. Flirtovacím signál - náhlé odmlčení Jste zvyklá, že vás muž zahrnuje telefonáty, emaily a smskami? A ze dne na den je s tím konec? Potom váš vztah začíná být vážný. Dokud to pro něj byla jen zábavná hra, mohl si s vámi jen tak psát. Ve vážných situacích je pro muže těžké najít vhodná slova.
Flirt v kavárně? Posadí se váš budoucí partner vždy naproti vám tak, že nic nevidíte? Působí to negalantně, ale muž tak dává najevo, že má o vás zájem. Chrání vás před pohledy jiných mužů a rivalům dává jasně najevo komu patříte.


Hlavní je váš dobrý pocit. Pokud se v přítomnosti partnera cítíte atraktivní a je vám s ním dobře, má zřejmě i on z vás zrychlený tep.

Další články

Znásilnění - jak si poradit?

Sex podle žen

Ženský orgasmus a jak ho žena prožívá

Erotogenní zóny

Nevěra

Seznámení - jak najít toho pravého - tu pravou

Penis a jeho velikost

Sex v těhotenství

 

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.