Mineralfit.cz

FOTOSOUTĚŽ 2006 - nejkrásnější fotky z dovolené

Kateřina Řehořová

Fotosoutěž - zašlete vaši fotografii z dovolené a staňte se vítězem! Co můžete vyhrát? Kompletní sadu řady MINERALFIT na tři měsíce v hodnotě 4 800,- Kč ZDARMA. Fotit můžete cokoliv, fantazii se meze nekladou.

Aktuální informace pro soutěžící Velká letní fotosoutěž bude vyhodnocena do 01.11.2006

Veškeré zaslané fotografie, které byly zařazené do fotosoutěže, jsou již zveřejněny. Lze si je prohlédnout v jednotlivých sériích.

FOTOSOUTĚŽ – NEJKRÁSNĚJŠÍ FOTOGRAFIE Z DOVOLENÉ!!!!

Ještě než se vydáte na dovolenou, nezapomeňte si přibalit fotoaparát. Vyhlašujeme totiž velkou letní FOTOSOUTĚŽ s názvem: Nejkrásnější fotka z dovolené!!!
Fotit můžete své přátele, rodinu, památky, vodní plochy, hory, svého psa na Eiffelovce, nebo svou želvu na zahradě. Vaší fantazii se meze nekladou, naopak. Pusťte ji na špacír a sněte.

Co můžete vyhrát ve fotosoutěži?

Zašlete jednu fotografii z dovolené a vyhrajte kompletní sadu řady MINERALFIT na tři měsíce v ceně 4 800 Kč ZDARMA.

Příjem fotografií byl již ukončen.  Zahájení fotosoutěže

20.07.2006

Ukončení fotosoutěže

20.10.2006 (fotosoutěž je ukončena)

Vítězná fotografie + ty nejlepší budou zveřejněny na stránkách mineralfit (návštěvnost stránek je v řádu několika tisíc lidí denně).

Podmínky soutěže Každý účastník může do soutěže zaslat maximálně deset fotografií. Fotografie musí být dodána v digitální podobě (pouze formáty JPG, PSD, XCF, PNG) a požadované kvalitě - ostré, barevně vyvážené, s minimální úrovní případné komprese. Maximální velikost přiloženého souboru (fotografie) - 6 MB. Snímky, které nesplňují výše uvedené požadavky, nebudou do soutěže zařazeny. Soutěžící prohlašuje, že je autorem dodaného materiálu, případně disponuje veškerými příslušnými autorskými právy. Náklady vzniklé s případným porušením autorského práva nese soutěžící. Soutěžící uděluje společnosti (NCB – Neocybernetic laboratories) na všechny dodané materiály uživatelská práva k nijak nelimitovanému užití. Pracovníci, spolupracovníci společnosti NCB a jejich rodinní příslušníci jsou z účasti v soutěži vyloučeni. Výhra není jakkoliv právně vymahatelná a nelze ji vyplatit v hotovosti. Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž bez předchozího oznámení zrušit. Nejlepší fotografie bude vybrána redakcí a týmem specialistů. Vítěz vyhraje kompletní sadu řady MINERALFIT na tři měsíce.

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.