Mineralfit.cz

Hit léta – minikabelky

Kateřina Řehořová

Dolaďte svůj letně naladěný outfit k dokonalosti s pomocí stylového doplňku, kterým je minikabelka. I přes své miniaturní rozměry vám minikabelka poskytne dostatek prostoru pro uschování všech potřebných drobností a zároveň svým tvarem a barvou dodá vašemu outfitu ten správný punc originality.

Vyberte si minikabelku

Mineralfit.cz doporučuje

Kabelkový slon

www.kabelkovyslon.cz

  Minikabelky hitem léta

Jak se říká, kabelek a bot není nikdy dost! A zvláště pak takových, díky kterým se vám podaří dokonale doladit outfit . O trendy botách si povíme více v některém z následujících článků, v tom dnešním se zaměříme speciálně na kabelky. Ovšem ne jen tak ledajaké kabelky, ale rovnou na tzv. minikabelky, které jsou hitem tohoto jara a léta. Objevují se v módních kolekcích návrhářů světových jmen, kterými bezesporu jsou například Stella McCartney, Balmain či Alexander McQueen.

Nemáte na to, abyste si pořídila kabelku právě od výše jmenovaných Nezoufejte. Velkou parádu uděláte i s mnohem lacinějším kouskem. Stačí se jen porozhlédnout po obchodech či buticích a vybrat si takovou, která nejlépe bude splňovat všechny vaše požadavky. K dostání jsou například minikabelky v podobě dopisu (tzv. psaníčka), hranaté kabelky ve stylu ala Alexander McQueen, oválu (tzv. náramkové) a nebo třeba pouzdra se zakulacenými okraji.

Trendy barvy a vzory minikabelek

A po jaké barvě minikabelky nejlépe sáhnout Trendy jsou nejen pastelové, ale také výrazné a veselé barvy – a to včetně těch neonových. Vedle nešlápnete, pokud si pořídíte minikabelku v metalickém odstínu nebo barevnou klasiku, kterou jsou černá nebo bílá. Žádané jsou nejen jednobarevné minikabelky, ale také v kombinaci nejrůznějších barev (velmi oblíbená je například kombinace červené s růžovou, černé s bílou a nebo neonově žluté se stříbrnými detaily), se vzorem (například květovaný vzor, který je trendy již od loňska) či veselým potiskem. Jakou kabelku nakonec zvolíte, je jen na vás.

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.