Mineralfit.cz

Je tady Densa!!!

Kateřina Řehořová

Po bosu, trampolínkách a Zumbě je tady žhavá novinka a to Densa! Ještě jste o ní neslyšeli? Autorem Densy je známý tanečník Laci Strike ze Street Dance Academy. Domovem Densy je Slovensko, ale pomalu se začíná zabydlovat i našich tanečních sálech či posilovnách. O co tedy vlastně jde?

Novinka ze Slovenska

Densa je nový tanečně-sportovní program. Trápí-li vás nějaké to kilečko či tukový polštář navíc, nebo pokud se jen chcete dobře pobavit a dopřát si zdravý pohyb neváhejte a Densu vyzkoušejte. Tanečník Laci Strike založil Densu po spolupráci s fitness odborníky a také po konzultacích s odborníky přes výživu. Densa je spojením moderního tance a cvičení. Pokud máte rádi sport a pohyb, vyzkoušeli jste i Zumbu a líbila se vám, bude pro vás i Densa jako stvořená. Je to ideální trénink pro všechny, kteří si chtějí formovat postavu a zbavit se přebytečných tukových zásob.

Co můžete od Densy čekat

Densa je plná rytmické, energické hudby, která vám zaručeně rozproudí krev v těle a půjde vám to samo. Můžete se těšit na nejlepší taneční písničky, které se zrovna hrají v rádiích. Připravte se na živý tanec. Nepůjde o žádné složité taneční kreace, ale o přirozené jednoduché kroky, které vám problém určitě dělat nebudou. Jde o variace kroků různých tanečních stylů. Kroky se dají velice lehce zapamatovat, ale hlavně vás po celou dobu udrží v dobré náladě, dynamickém tempu a jsou efektivní pro spalování a formování postavy. Na Dense můžete očekávat i opravdové cvičení a posílení svalů jednotlivých partií, zkrátka pěkně se zapotíte.

Pokud vás nebaví aerobic či pilates, desna by vás bavit mohla. Jde o cvičení, které je
podobně jako Zumba plné zábavy. Výborně se při ní odreagujete. Nenáročné, ale účinné cvičení je v dnešní době stresu a workoholismu potřebné. S Densou je snadné dbát o psychickou a duševní pohodu. Vyzkoušejte a třeba zjistíte, že vás zaujala natolik, že se z vás časem stane dokonce instruktor Densy.

Vyrazte na Densu a budete si připadat jako na super párty plné dobré hudby, energie a zábavy.

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.