Mineralfit.cz

Ještě nemáte tričko z bambusu?

Kateřina Řehořová

 

Ano, už existuje i bambusová móda a má obrovské množství výhod, které jistě na svém těle oceníte. Pokud máte na oblečení vysoké nároky, bambusové tričko takové očekávaní zaručeně splní. 

 

Výhody bambusového oblečení

Když se obléknete do bambusového trička, pocítíte měkkost a jemnost. Tyto vlastnosti oblečení neztratí ani opakovaném praní, bez použití aviváže. V horku vás bambusové třičko bude příjemně chladit. Nneustále si také drží svůj hedvábný lesk i tvar. Co se týče chlazení, na léto je bambusové oblečení opravdu ideální, dokáže nasát až 50 % vlhkosti než jiné materiály a rozhodně ani v parném létě nebudete cítit potem. Naopak v chladném počasí vám bude pěkně teplo. Jak je to možné V mikro struktuře bambusových vláken se drží teplý vzduch, takže bude teplo působit přímo na vaši kůži.

Ekologické zemědělství

Bambusové tričko a další kousky oblečení se na trh dostaly teprve před několika lety, ale velice rychle si našly své oddané příznivce. Oblečení je opravdu pohodlné a navíc většinou pochází z ekologického zemědělství.

Bambusové tričko

Proč si tedy pořídit bambusové tričko Protože se budete cítit jako v bavlnce a to je opravdu komfort. jen si to představte v horku a ještě k tomu v práci. Babmusové oblečení vás poskytne opravdové pohodlí i v extrémně horkém počasí. Díky oblé struktuře bambusových vláken ucítíte absolutní jemnost. Tričko i další kousky oblečení vám parádně padnou a nikde vás nebudou obtěžovat například škrábáním. Odborníci z laboratoří dokonce potvrdili antibakteriální vlastnosti bambusového oblečení, takže bambusové móda je vhodné také pro alergiky.

Zaujala vás bambusová móda V tom případě můžete okouknout kromě triček i jiné kousky. Jsou k mání tílka, kalhoty, ponožky, pro dámy dokonce i šaty a sukně. 

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.