Mineralfit.cz

Kde oslavit Silvestr?

Kateřina Řehořová

Za pár týdnů tu opět máme Vánoce a za nimi následuje Nový rok. Pokud jste se rozhodli, že ho letos nebudete slavit doma, podívejte se, kam letos můžete na Silvestra vyrazit.

Silvestr 2011

Spousta lidí tráví Silvestra doma, v rodinném kruhu, stejně jako Vánoce. Někteří ho také neslaví vůbec a v čase novoročního přípitku už dávno spí. Nový rok by se ale měl přivítat se vší parádou, a proto letos vyrazte ven. Máme pro vás pár tipů a některé z nich jsou vhodné i pro rodiny s dětmi.

Silvestr na horách

Trávit Silvestra na horách je velice romantická záležitost a k českému národu tak nějak patří. Dopoledne si můžete užít zasněžených sjezdovek a přibrat můžete i malé děti. Silvestr na horách nebývá tak rušný jako ve městech, a pokud budete chtít skutečné soukromí, zajistěte si pobyt ve srubu či chatě.

Silvestr v zahraničí

Silvestr v zahraničí může být velice atraktivní, pokud však zvolíte to správné místo. Rozhodně vybírejte podle referencí a nenechte se zlákat příliš nízkými cenami. V posledních letech se lítá zejména do ostatních zemí Evropy, a sice do Francie, Anglie nebo Itálie. Pokud si Silvestr chcete pořádně užít, rezervujte si pobyt co nejdříve, nejlépe v metropolích – v Paříži, v Londýně a v Římě. Počítejte ale s tím, že ceny pobytů se v tomto období oproti ostatním měsícům roku podstatně zvýší.

Exotický Silvestr

Silvestr můžete také trávit v exotických zemích, což je na rozdíl od oslav Vánoc v těchto oblastech více než přijatelné. Za exotikou se jezdí po celém světě, ale pěkného Silvestra si užijete například v Austrálii, kde je v prosinci horko nebo také v Africe, kde se Silvestr tráví trochu jinak. Dále můžete poznávat krásy Zanzibaru nebo v Thajsku a líbit se vám bude i v Dubaji nebo na Kubě. Tyto zájezdy ale raději neabsolvujte s malými dětmi, bylo by to pro ně příliš stresující. Rovněž s sebou nevozte domácí mazlíčky (psy).

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.