Mineralfit.cz

Kosmetika pro muže

Kateřina Řehořová
Kosmetika dávno není jen doménou žen. Také muži touží po pokožce bez vrásek a akné. Trh kosmetiky naštěstí nabízí spoustu výrobků určených pro naše drahé polovičky. Péče o svůj zevnějšek přestává být u mužů známkou zženštilosti.
Kosmetika pro muže – proč je třeba? Mužská pokožka je jiná. Má větší póry a více mazových žláz, takže je mastnější, podrážděná od neustálého holení (holit se, neholit se?) a méně odolná proti stresu i slunečnímu záření. Díky vhodné pánské kosmetice je možno všem těchto problémům předejít. Jejich příčinou je právě nedostatečná nebo špatná péče o pokožku. Zvláště používání obyčejného mýdla tvorbu těchto kožních problémů podporuje. Kosmetika pro muže – jaká by měla být? Kosmetické produkty pro muže by měly být lehké, nemastné a zvlhčující. Jen takové mohou účinně bojovat proti podráždění pokožky po holení. Kvalitní jsou také krémy s protivráskovými a protistresovými účinky.
Více o image muže najdete ZDE Kosmetika pro muže – výrobky Hydratační krémy regenerují a obnovují pleť a zanechávají ji svěží. Zpevňující a výživné krémy jsou určeny pro muže s podrážděnou či unavenou pletí. Vracejí pokožce energii a vitalitu. Krémy, vody a gely po holení zklidňují pokožku podrážděnou holením a zamezují vzniku šupinek, zarudnutí nebo lesknoucí se kůže.

Peelingové přípravky slouží k hloubkové pročištění pleti. Speciální peelingové čistící gely se používají před holením. Díky odstranění nečistot kůže takový peeling napřímí vousy, zjemní je a pomáhá tak v jejich odstraňování. Krémy pod oči udržují pokožku jemnou a vláčnou a zabraňují tak tvorbě váčků, kruhů pod očima a vrásek. Krémy na ruce Pokud nechcete, aby se vás váš drahý dotýkal rukama plnýma mozolů a záděrek, kupte mu pánský krém na ruce, který pokožku dobře hydratuje. Sprchové gely I tyto výrobky myslí na odlišnost pánské pokožky od dámské a svým složením se snaží ji dostatečně vyživovat. Vlasová kosmetika rovná se šampóny, kondicionéry, ale i speciální výrobky proti vypadávání vlasů. Deodoranty a antiperspiranty Zpocený a zapáchající muž může být jen ztěží idolem žen. Pánové jsou si toho naštěstí vědomi a díky široké nabídce těchto produktů mají z čeho vybírat. Toaletní vody a tělové spreje To nejlepší na konec. Co by na vás mohlo zapůsobit více než dobře upravený, čistý a svěže vonící muž?

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.