Mineralfit.cz

Kosmetika z konopí - zázrak přírody

Kateřina Řehořová

Přípravky z konopí udržují pleť vláčnou a hladkou, činí vlasy pevné a lesklé. Kosmetika z konopí vám navrátí mladistvý vzhled a některé z krémů se vyrábí i s UV faktorem....

Konopí v kosmetice

Olej z konopí buňky vyživuje, energeticky zásobuje, čistí a upravuje jejich hospodaření s vodou. Konopný olej napomáhá odstraňování odumřelých buněk a urychluje zdravé buněčné dělení.
Konopný olej je přírodní substancí. Má vysokovou nutriční hodnotu a silné regenerační účinky.
Konopí pozitivně působí a stabilizuje svými unikátními vlastnostmi funkce. Kosmetika z konopí působí proti volným radikálům.

Působení konopí v kosmetice prevence proti kožním chorobám regenerace poškožené kůže boj proti volným radikálům zpomaluje proces stárnutí kosmetika z konopí pro alergiky kosmetika z konopí pro krásné, pevné vlasy a hladkou pleť chrání před vysoušením pokožky Výhody kosmetiky z konopí za studena lisovaný konopný olej pochází z ekologického zemědělství kosmetika z konopí je protialergenní Kosmetika z konopí neobsahuje nežádoucí látky jako: formaldehyd deriváty PEG deriváty halogenoorganické sloučeniny parafíny polocyklické mošusové sloučeniny syntetické látky parfémy Kosmetiku z konopí určitě vyzkoušejte. Navrátí vaší pokožce přirozený a mladistvý vzhled, obličej vyčistí a některé z krémů seženete i s UV faktorem, a to v horkém létě jistě oceníte.

 

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.