Mineralfit.cz

Krásné tvary bez námahy

Kateřina Řehořová

Komu by se nelíbilo, kdyby se jednoho krásného dne probudil bez tukových polštářků , které si za celá léta nastřádal. A samozřejmě bez námahy… díky zeštíhlujícím zábalům se sen může stát skutečností.

Ovšem každý z nás ví, že tak jednoduché to není. Držíme nesmyslné diety, přepadávají nás záchvaty cvičení a pak si stejně řekneme, že to nemá smysl. Naštěstí máme dnes pomocníky, kteří část práce udělají za nás. Dnes se zaměříme na zeštíhlující zábaly, které najdete v některých masážních či kosmetických salonech, ale jistá možnost je i zkusit si jej aplikovat doma.

Jak procedura zeštíhlujících zábalů probíhá?

V salonu je Vám na tělo aplikován gel s příměsí látek(např. mořských řas, skořice) pronikajících do hloubky kůže. Účinnost zvyšuje zejména výhřevný zábal, ten způsobí jemné překrvení a umožní proniknout účinným látkám hluboko do kůže, až k tukovým buňkám. Zábaly zpevňují, vyhlazují pokožku a jsou vyhledávaným pomocníkem proti celulitidě. Je možné si gely taktéž zakoupit např. ve specializovaných obchodech a aplikovat si jej doma.

Časová a finanční náročnost zeštíhlujících zábalů

Patřičný efekt nezajistí jedna aplikace. Odborníci doporučují podstoupit postupy zeštíhlujících zábalů alespoň dvakrát týdně o délce šedesáti minut. Ceny se velmi různí, ale za opravdu účinný program se speciálními séry zaplatíte i 1500 Kč.

Výhody aplikace zeštíhlujících zábalů

Výhodou je, že nemusíte vůbec nic dělat, necháváte se hýčkat, odpočíváte a ještě uděláte něco pro svou postavu.

Rizika aplikace zeštíhlujících zábalů

Dopředu nelze zjistit, zda opravdu něco málo zhubnete nebo se jen trochu „vytvarujete“. Podmínkou je opravdu pravidelná aplikace.

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.