Mineralfit.cz

Londýn - tipy na levné nákupy

Kateřina Řehořová
Londýn je už hezkých pár let evropským centrem nakupování. Levná móda z outletů, světové módní značky slevněné až o polovinu. Chystáte se strávit v Londýně víkend? Nakupování si nenechte ujít!!!
Víkend v Londýně Cesta do Anglie se vyplatí! Víkend v Londýně může být nejen odpočinkový a zábavný, ale nyní i velmi finačně výhodný. Cesta do Anglie vyloženě za nákupy se vyplatí. Letenky si můžete objednat v některé z nízkonákladových společností. Cena letenky a třídenní pobyt v některém z bed & breakfast londýnských hotýlků by vás měly stát do pěti tisíc korun. A nákupy a všemožné slevy na vás čekají. Vyrazit můžete kromě Londýna také do Edinburghu nebo Manchesteru. Nevíte, kde se inspirovat? Navštivte mezinárodní módní veletrh - více zde
Levné nákupy a slevy v Londýně Regály plné kvalitního oblečení se sedmdesátiprocentním diskontem. Mimosezónní výprodeje. Vyrazit můžete i na tržnice, kde nakupují všichni Londýňané. I v Londýně jistě jezdí na pohodlných městských skútrech.
Londýn - otevírací doba obchůdků menší obchůdky mívají otevřeno od pondělí do soboty od 9 do 17:30 hodin větší obchodní domy mívají otevřeno do 18 nebo 19 hodin (v sobotu nebo ve čtvrtek mají otevřeno déle, až do 19 nebo 20 hodin) větší obchody mívají otevřeno šest hodin denně i v neděli mezi 10. a 18. hodinou vybrané supermarkety mají otevřeno 24 hodin denně Londýn - kde nakoupíte nákupní vesničky (shopping villages) outletové vesničky (outlet villages) outletové obchody (outlet stores), vyberte si sukni, která vám dokonale padne - klikněte zde
firemní outlety (factory outlets) designer outlets (outlety módních značek) vintage fashion - obchody se secondhandovým nebo retro oblečením Výrazné slevy v Londýně Běžná sleva se v londýnských obchodech pohybuje mezi 25 % a 50 %. Výprodeje najdete v Londýně po celý rok. Týkají se především období po Vánocích, letní výprodeje (zajímají vás letní trendy - zde se vše dozvíte)se konají obvykle v červenci. Většina obchodů však nabízí výprodej po celý rok.
Londýn - ty nejlepší kousky Brent Cross - obchod v severozápadním Londýně nabízí stovku obchodních značek od téměř neznámých až po superznačky. One of a Kind Too - Portobello Road Rellik - v Goldbourne Road 8 (kvalitní secondhandové oblečení, klobouky i boty)

Hodnocení: 4.8

Počet: 4

Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.