Mineralfit.cz

Nový dům – montovaný dům

Kateřina Řehořová

Přemýšlíte nad stavbou nového domu, protože v bytě už je vám těsno a chybí vám zahrada? Co říkáte na nízkoenergetické dřevostavby? Vypadají moc hezky a zároveň jednoduše, ale jejich největší výhodou je dlouhodobá úspora peněz!

Specialistou je Alfahous

Tato firma se specializuje na nízkoenergetické domy již třetím rokem. Vedoucí tým firmy sbíral zkušenosti v Rakousku, Německu a Irsku. Dosud má firma za sebou raelizaci témeř stovku montovaných domů. Můžete očekávat individuální přístup a originální realizaci vašeho vysněného domu. Budete mít projekt ušitý na míru vašim požadavkům a představám. Alfahaus má k dispozici několik stavebních systémů, které umožňují naplnění požadavků zákazníka, co se týče tepelně – zvukově izolačních vlastností a způsob regulace vodních par, které přirozeně vznikají v každém domě.

S touto nabídkou stavební firma nabízí špičkový poměr mezi užitnou hodnotou a vlastní cenou domu. Cerifikovaný systém garantuje kvalitu, životnost a funkčnost nízkoenergetických dřevostaveb. S realizací je spokojeno mnoho zákazníků a to díky nejmodernejší certifikované technologii prefabrikovaných dílů.

Materiál a úspora

Společnost Alfahaous vyrábí montované domy na bázi lehké prefabrikace dřeva v systému Rigips. Stavby mají nadstandartdně tepelně – izolační vlastnosti, jsou vysoko nad požadavky ČSN, tím pádem je úspora za energie opravdu vysoká. Výsledná ekonomika stavby je na nejvyšší úrovni.

Alfahaus spolupracuje s ČVUT na optimalizaci svých systémů, aby dosáhla těch nejlepších výsledků. Je držitelem zákonné certifikace, certifikace s Rigips a Inthermo.

Nízkoenergetický dům

O nízkoenergetických domech se v dnešní době mluví neustále, ale možná úplně přesně nevíte o co jde. Nízkoenergetický dům je tedy stavba, jejíž spotřeba energie na vytápění je v rozmezí 15 až 50 kWh/m2 za 1 rok. Takovou spotřebu zabezpečí kvalitní návrh a provedení stavebních postupů bez tepelných mostů. Izolační schopnosti takových staveb doporučuje norma ČSN 73 0540 pod názvem Tepelná ochrana budov.

ALFAHAUS garantuje servis a poradenství vedoucí k optimálnímu užívání dřevostavby. Nejde samožřejmě pouze o rodinné domy, ale také o bytové domy, nástavby i komerční stavby.

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.