Mineralfit.cz

Ostružiny jako vibrátor?

Kateřina Řehořová
Ostružiny - povzbuzující elixír pro organismus plný vitamínů a širokého využití. Čerstvá ostružinová šťáva dodává tělu energii, elán, je plná kyseliny listové, bioflavonoidů a je účinným prostředkem na zvětšenou štítnou žlázu.
Ostružiny - chutné a zdravé Ostružiny mají mimořádně vysoký obsah vitaminu C a šťáva z nich působí na organismus povzbudivě. Obsahují provitamin A, asi 5% cukrů, třísloviny, pektin, vitaminy skupiny B, vitamin C, E a K, vlákninu, draslík, fosfor, vápník, hořčík a železo. Odkud ostružiny pochází? Ostružiník pochází z Asie a Severní Ameriky. U nás se nejčastěji vyskytuje ostružiník křovitý (Rubus fruticosus), zahrádkáři zase pěstují kultivované odrůdy (např. Thornfree).
Plody ostružin se sbírají v srpnu a září. Účinky ostružin na organismus pomáhají při nachlazení a revmatismu snižují krevní tlak účinkují při ateroskleróze posilují imunitní systém léčí hemoroidy povzbuzují činnost žláz snižují nervozitu a stres mají protisklerotický a protizánětlivý účinek chrání před volnými radikály ostružiny vážou měď, čímž snižují nervozitu a neklid povzbuzují stěny cév, proto mají preventivní účinek proti žilním chorobám čerstvá ostružinová šťáva dodává tělu energii, elán, je plná kyseliny listové a bioflavonoidů a je účinným prostředkem na zvětšenou štítnou žlážu Vibrátor s vůní ostružin? Existuje! Vaginální vibrátor ve tvaru vajíčka a s vůní ostružin opravdu existuje. Vajíčko v silikonu voní jako čestvě natrhané ostružiny. Zajímají vás erotické pomůcky? Klikněte zde...
Nový ovocný druh - beztrnné ostružiny Beztrnné ostružiny jsou novým ovocným druhem, který se začal pěstovat v posledních desetiletích. Beztrnný ostružiník je vlastně polokeř. Výhony ostružiníku dorůstají běžně délky 3 m vypadají velmi dekorativně. Listy vytrvávají na rostlině přes zimu až do jara.

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.