Mineralfit.cz

Plastické operace prsou

Kateřina Řehořová

Snad každá žena touží po sexy dekoltu, kterým by mohla ohromovat muže. Plastická chirurgie Vám pomůže ke krásnějšímu zevnějšku, který Vám vrátí sebevědomí, zvýší Vaši přitažlivost a zbaví komplexů. Satčí podstoupit celkem nenáročnou plastickou operaci prsou a můžete se chlubit krásným a přitažlivým poprsím.

Plastická chirurgie – napraví to, na co příroda zapomněla

Být dokonalý, chce být téměř každý z nás. Sem tam ovšem příroda na něco zapomene, a člověku, pokud chce být dokonalý, nezbývá nic jiného, než využít služeb plastické chirurgie. Ta v dnešní době nabízí nespočetné množství zákroků, které mohou dopomoci nejen ke kráse, ale také ke zvýšení sebevědomí. Mezi nejběžněji prováděné zákroky patří zejména zvětšení prsou, modelace prsou a zmenšení prsou.

Zvětšení poprsí

Malá a povislá prsa jsou noční můrou nejedné ženy. Ze stránek časopisu se na nás usmívají krásné modelky se sexy postavou a pevnými prsy. Chcete mít také takové prsa? Plastická chirurgie Praha vám k nim pomůže!

Implantáty používané pro zvětšení prsou jsou tvořeny pružným silikonovým pouzdrem obsahující výplně z různých materiálů. Mezi nejčastěji používané výplně patří silikonový gel nebo fyziologický roztok. Existují i tzv. Bakerovy expandéry - nafukovací implantáty, které jsou jen částečně vyplněné silikonovým gelem a které se po zavedení přes speciální ventil doplňují fyziologickým roztokem, čímž se postupně zvětšují. Implantáty se vkládají buď pod prsní žlázu (nedochází ke tření mezi implantátem a svalem, což umožňuje lépe zachovat původní tvar implantátu) a nebo pod prsní sval (implantáty jsou umístěny tak, že jsou neviditelné a nedají se nahmatat). Implantáty se vkládají do 3až 4 centimetrových zářezů, které jsou dobře skryty buď po obvodu dvorce nebo pod prsem, popř. v podpaží. Doba zákroku je 1 až 2 hodiny při celkové anestezii.

Modelace prsou

Vaše prsa mohou být krásná i bez implantátů, ale bez chirurgického zákroku se zpevnění a zvednutí povislých prsů bohužel neobejde, ani s pravidelným cvičením. Za povislá prsa nemůže pouze svalstvo, ale i pokožka, která se s věkem a vahou prsů napíná a povoluje. Modelace prsou nabízí jejich úpravu bez nutnosti použít silikonové implantáty. Její efekt není trvalý, přirozený proces stárnutí způsobí opakované povolení pokožky

Modelaci prsou podstupují nejčastěji ženy, kterým velké a těžké poprsí způsobují zdravotní potíže, trpí bolestmi zad, krční páteře a hlavy. Modelaci podstupují i ženy, které právě přestaly kojit a prsa jsou tím poznamenaná. Ženy, které těhotenství teprve plánují, by tento zákrok podstoupit neměly. Těhotenství i kojení jejich poprsí značně povolí, modelace by tedy byla zbytečná.

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.