Mineralfit.cz

Plážové oblečení na léto

Kateřina Řehořová
Nejen plavky patří do letního relaxačního vybavení. Frčí také kraťoučké sukýnky, topy, sarongy nebo tankini. Že vám poslední dva názvy nic neříkají? Tak se nechejte poučit a buďte in i u vody!
Plážové oblečení – barvy a vzory Hlavním úkolem plážového oblečení je poskytnout vám pohodlí a ochránit před sluncem. Ať už si vyberete jakýkoliv vzor a barvu, nutné je, aby k sobě plážový oděv a plavky ladily.
Sun-set na pláž
Sen-set je kombinace kalhotek typu tanga, které jsou určené k opalování a plavek s nohavičkou – na plavání. Velkou možnost kombinací nabízejí také kolekce různých typů podprsenek a kalhotek stejného vzoru – můžete pak mixovat podprsenku bez ramínek s bikinovými kalhotkami, podprsenku bolerkového typu s kalhotkami s nohavičkou apod.
Plážová bižuterie Bižuterie vaše tělo v plavkách oživí! Pomocí masivních korálů můžete odvést pozornost od silnějších stehen, řetízkem na noze upozornit na ladnost kotníku, dřevěný náramek se zase hodí k safari plavkám. Bižuterie zkrátka patří i k vodě.
Plážové žabky Žabky neboli flip flopy jsou nezbytnou součástí letní výbavy. Tyto pohodlné botky s páskem mezi prsty můžete použít i jako boty do vody – chráníte tak své nohy proti plísním a u moře také před nebezpečnými rybami či korály.
Plážové šaty - pohodlné oblečení k vodě Klasické plážové šaty jsou bílé barvy, ale můžete si klidně dovolit i modrou, růžovou nebo jakoukoliv jinou, nejlépe pastelovou barvu. Měly by působit jednoduše a vzdušně.
Sarong a pareo Že vám zmíněná slova nic neříkají? Sarong je zavinovací sukně nebo šátek, který se omotává kolem boků a pareo velký barevný šátek, který můžete použít různě – zavázat jej nad prsy, na bocích nebo třeba jen tak přehodit přes ramena
Plážové tašky Trendové plážové tašky jsou vyrobeny z látky, mají spoustu korálků, flitrů a různých ozdob. Zvolit ale klidně můžete i jednobarevnou tašku přes rameno.
Letní kloboučky na pláž
Ani na ochranu vaší hlavy byste neměli zapomínat! Nafandíte-li zrovna slaměným kloboukům, můžete zkusit modernější látkové nebo šátky na hlavu.
Plážové oblečení pro pány Pánům, kteří se zajímají, co se letos nosí k vodě, trendy doporučují surfařské šortky nebo kalhoty pod kolena. K nim se skvěle hodí atletické tílko nebo volná vzdušná košile. Šmrncově vypadají bílé kalhoty.

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.