Mineralfit.cz

Polaris - léčba nízkou teplotou

Kateřina Řehořová
Polaris je léčebná metoda, která využívá extrémně nízké teploty, a to až mínus 150 °C. I když člověk vstoupí do takové zimy, jeho teplota jádra těla se nemění, tělo se ochladí jen na povrchu...
Léčba extrémně nízkými teplotami

Polaris neboli léčba velmi nízkými teplotami se v medicíně používá dlouho, ale až technický pokrok dovolil teplotu snížit až na extrémních mínus 150°C. První země, kde se této léčebné metody začalo využívat, bylo Japonsko a Německo v 80. letech minulého století.

Tělo se ochladí jen na povrchu

Při této metodě se teplota jádra těla nemění, tělo se prudce ochladí pouze na povrchu. Dochází přitom k obrovskému perifernímu překrvení, urychlení metabolismu s výrazným urychlením hojivých procesů, množství hormonů, které v těle tlumí zánětlivé procesy, se zvýší, svaly s nadměrnou aktivitou se uvolňují a na mnoho hodin dochází k naprostému vymizení bolesti. Celá tato procedura přináší velké léčebné výsledky a je velmi efektivní na široké spektrum onemocnění.

Polaris a jeho účinky Pobyt v extrémně nízké teplotě, v boxu pro 5 osob, trvající 3 minuty, má mnoho účinků, kterých se jiným způsobem dá dosáhnout velmi těžko.
Jsou to např.:
aktivní periferní překrvení, které trvá několik hodin a výrazně zlepšuje metabolismus tkání a zrychluje vyplavování škodlivých látek metabolismu. Způsobuje také hojení zranění a odstranění pozůstatku zánětu. snížení svalového tonusu působení na psychiku-hladina úzkosti a dráždivosti výrazně klesá, zlepšují se rozhodovací procesy a pohybová a vizuální koordinace subjektivní pocit bezbolestnosti-trvá 6-8 hodin po proceduře zlepšuje se imunitní systém

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.