Mineralfit.cz

Přírodní péče o tělo

Kateřina Řehořová
Pokožka žízní po péči z přírody Na trhu je již spousta přípravků, krémů atd. proti stárnutí. Pro ty, kteří přecejen dávají přednost přírodě před „zázračnými kelímky“je zde pár tipů.
Arnika pro hrubé ruce Koktejl účinných látek arniky hravě léčí rány, dezinfikuje, zklidňuje, působí protizánětlivě a regeneruje tolik namáhanou pokožku rukou.
Třezalka pro pleť kolem očí vykazující známky stárnutí

V okvětních lístcích této rostliny se skrývá bohatství v podobě tříslovin a ty dokáží vypínat kůži. Třezalka obsahuje také barviva se zklidňujícími účinky, éterických olejů a pryskyřic.

Měsíček pro suché a popraskané rty

Léčivá síla měsíčku působí protizánětlivě a hojivě. V jeho květech jsou obsaženy karotenoidy stimulující obnovu kožních buněk.

Aloe vera pro suchou pleť

Šťáva z dužnatých listů má kolem stovky látek ( enzymů, minerálů, vitamínů), z nichž je skutečným dárkem pro pokožku acemanan. Přináší zklidnění a uvolnění suché, podrážděné kůži, kterou zásobí vlhkostí a doslova ji hýčká.

Pokud Vás síla bylinek zaujala a máte chuť si doma vytvořit třeba zvláčňující emulzi na rty, která Vám vydrží v chladném místě i týden, zde máte recept:

200 gramů zakysané smetany 2 polévkové lžíce měsíčkové tinktury

Promíchejte a a v tenké vrstvě nanášejte dvakrát denně. Vaše rty Vám poděkují za péči.

Pokud dáváte přednost přírodním produktům vyzkoušejte náš výrobek Hollywood Mineral Fit Beuaty - dodá Vám zkvalitnění pleti, pokožky těla a pomáhá k regeneraci a obnově kůže.

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.