Ředkvičky plné vitamínů
Kateřina Řehořová 30.04.2006
Ředvičky jsou levné, chutnají výborně a obohacují tělo o cenné látky. Oblíbená zelenina s jemně štiplavou chutí tvoří součást jídelníčku většiny z vás. Dají se pěstovat během celého roku a původ mají na Blízkém východě.
Pozitivní účinky ředkviček ředkvičky odstraňují zácpu působí proti plynatosti snižují cholesterol uvolňují hleny při kašli působí na onemocnění žlučníku, žaludku i průdušek Jak jíst ředkvičky? Ředkvičky jsou výborné syrové, zkuste si je přidávat do salátů, předkrmů i pomazánek. Chutnají také v polévkách i jako příloha k masu.
Ředkvičky podávejte ihned po nakrájení, časem ztrácejí cenné vitamíny a minerály.
Hodnocení: 5.0
Počet: 1
Nejlepší: 5 Nejhorší: 5