Mineralfit.cz

Relaxační a odpočinkové polštáře

Kateřina Řehořová

Elastické a lehce přizpůsobivé polštáře sloužící k relaxaci a odpočinku jsou vyplněny špaldovými nebo pohankovými slupkami. Jsou výborným pomocníkem například při bolení hlavy a nespavosti. Použítí je všestranné a polštářky jsou snadné na údržbu.

Relaxační a odpočinkové polštáře plněné špaldovými či pohankovými slupkami jsou velmi elastické a dokáží se přizpůsobit každému tvaru vašeho těla - hlava a páteř leží měkce a optimálně opřené, což je velkým přínosem pro vaše záda.

Relaxační polštáře pomáhají

 

Relaxační polštáře napomáhají proti zablokování krční páteře, pomáhají předcházet bolení zad, hlavy, ramen a zátylku. Relaxační polštáře blahodárně působí při migréně, nespavosti, při chorobách uší a očí. Účinky relaxačních polštářů oceníte zejména pokud trpíte bolestmi končetin a kloubů, zlepšují prokrvení nohou a pomáhají předcházet vzniku křečových žil. Relaxační polštáře svým vysokým obsahem kyseliny křemičité působí i proti geopatogenním zónám. Jak relaxační polštáře udržovat Relaxační polštáře musíte větrat na čerstvém vzduchu, nahřívat na slunci. Tímto nahřívám nakumulují energii, kterou vám ve spánku předají. Nemusíte se obávat alergií. Díky obsahu relaxačních polštářů, které neobsahují žádné zužitkovatelné části v plévách, nehrozí přítomnost roztočů a jiných organismů. Polštáře je možno použít i jako nahřívací lahve (teplo získají na topení nebo v troubě za teploty 175 stupňů na zhruba 10 minut). Pohankové polštáře

Opravdu zdravé spaní vám pomůžou zajistit pohankové polštáře.

Špaldové polštáře

Další novinkou jsou také čistě přírodní špaldové polštáře.

Udělejte něco pro svůj spánek. Je to přece třetina našeho života.

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.