Mineralfit.cz

Sex a jeho překážky

Kateřina Řehořová
Asi neexistuje pár, který by si neustále strhával oblečení z těla.Tam, kde zpočátku noc co noc vládla smyslná erotika a vášnivá touha, je za pár let extáze spíš výjimkou. Ale chuť na sex nemusí úplně zmizet. Za nudu k sexu často nevede důvěrná známost.
Málo spánku překážkou sexu Pokud se z vaší ložnice ozývá spíš zívání než vzdychání, nemusí to znamenat, že nemáte o milování zájem. Jen prostě jedete na nouzový režim a na sex vám prostě nezbývá energie.
Tip: Zkuste si zajistit více prostoru a času pro sebe, naordinujte si osm hodin spánku a zkuste znovu najít chuť na sex.
Stres je zabijákem sexu Děti, rodina, domácnost, zaměstnání a přátelé - náročný program. Máte toho moc? Stres blokuje erotické fantazie a smyslnost. Enormně zvyšuje hladinu adrenalinu - snižuje vylučování sexuálních hormonů.
Tip: Vyčistěte svůj diář a povídejte si. Rozhovory jsou báječným prostředkem proti stresu. Budete si s partnerem blíž a budete se moct soustředit na hezké věci.
Vizáž sex nepodpoří? V průzkumech došli odborníci k závěru, že pro muže je triko velikosti XXL a pro ženy otřepané spodní prádlo tím nejdokonalejším odpuzovačem. Stejnou roli hraje příliš vyzývavé oblečení a bílé ponožky v posteli.
Tip: Pochvala je vždy lepší než kritika. Pokud to nepomůže, prostě partnerovi vysvětlete, že díky otřepanému spodnímu prádlu ztrácíte chuť na sex.
Nedostatek citu a chuť na sex Sex není sport, ani soutěž krásy. Jsou muži, kteří si myslí, že záleží hlavně na výdrži a změnách polohy. A jsou ženy, které hledí víc na to, jak působí, než na potěšení. Obojí brzdí chuť partnera na sex.
Tip: Pro skvělou milostnou noc potřebujete jen jediné - spoustu citu a musí být oboustranný.
Sex se špatným partnerem Dejte si pozor na některé muže! Dovedou se chovat šarmantně, ale nemuseli by to být ti správní partneři.
Seznam rizikových nápadníků Muž, který se více než jednou ptá, odkud jste, co děláte apod. Muži, kteří od začátku mluví o své ex-přítelkyni špatně. Muž, který naléhá hned první večer na sex. Svádění je v pořádku, nucení však ne! Muži, kteří se sami sobě nedokáží zasmát.
Další články

Znásilnění - jak si poradit?

Sex podle žen

Ženský orgasmus a jak ho žena prožívá

Erotogenní zóny

Nevěra

Seznámení - jak najít toho pravého - tu pravou

Penis a jeho velikost

Sex v těhotenství

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.