Mineralfit.cz

Sex je náš!

Kateřina Řehořová

Jistě chcete být zdravá a krásná, v tom případě zapomeňte na výmluvy, proč dneska sex ne! Milujte se, čím více, tím lépe. Přečtětet si několik důvodů, proč by sex měl být na "denním" pořádku.

Chce to plné nasazení!

Je to tak, chce to určitou pravidelnost. Dopřejte si sexuální hrátky alespoň jednou za týden, jinak to k ničemu nebude. Pokud budete pravidelně sexovat, zaručeně budete krásnější, zdravější, budete mít lepší náladu, lépe se vám bude pracovat a jistě odhalíte i další pozitiva. Veřte tomu, je to vědecky dokázáno!

Zatočí s celulitidou a vyhladí vrásky

Nevyhazujte peníze za zázračné krémy, které vás do týdne zbaví pomerančové kůže. Vsaďte raději na milování. Během sexu se totiž tvoří hormon estrogen, který podpoří lymfatický systém a posílí vazivovou tkáň. Právě ona vazivová tkáň pomerančovou kůži vyhladí. Estrogen souvisí i s tvorbou vrásek. Pravidelný sex znamená pravidelnou dávku estrogenu a to znamená vyhlazení vrásek. Tak hurá na to a hned budete vypadat o deset let mladší.

Hubnete a tvarujeme

Už víte, že můžete ušetřit za kosmetiku a ještě k tomu nemusíte ani do posilovny. Během jednoho živočišného čísla spálíte i 350 kalorií během půl hodiny. Takže to neflákejte! V případě, že stihnete vystřídat několik sexuálních poloh si také pěkně protáhnete všechny svaly, i ty které běžně nezapojujete.

Balzám pro duši

To je stará známá věc, tak proč se podle toho neřídit. Během sexu se uvolňují hormony štěstí - oxytocin, serotonin a dopamin. Tenhle hormonální koktejl umí dělat divy. Po sexu se budete cítit šťastnější a vydrží to celý jeden den. Pokud vás přepadne deprese, neváhejte a začněte se sváděním partnera. Možná se vám do toho nebude chtít, ale po aktu budete ráda, že jste do toho šla. O stresu snad ani není třeba mluvit.

Na zdraví

Máte slabší imunitu? I v tomto případě je sex řešením. Hormony zajistí posílení imunity. Milováni zatočí také s bolestí. Takže odedneška už nemusíte říkat "Miláčku dnes ne, bolí mě hlava." Začněte s jinou větou, "Zlato bolí mě hlava, nezalezem pod peřinu?" A nejde jen o bolest hlavy, ale také o bolest zad či svalů. Podle výzkumů pravidelný sex pozitivně ovlivňuje hladinu cholesterolu v krvi, díky progesteronu posiluje kosti, relaxační hormony podpoří kvalitu spánku, posílí krevní oběh a tím pádem i srdce, posiluje svaly pánevního dna a nakonec, sex je prevencí rakoviny.

Jestliže vás čeká náročný den a potřebujete dostatek energie, pomilujte se než vylezete z postele. Rázem budete plná síly a energie budete mít na rozdávání.

Hodnocení: 4.5

Počet: 2

Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.