Mineralfit.cz

Sex, na který nezapomenete

Kateřina Řehořová

Dneska nepůjde o žádné sexuální polohy, nebo zvláštní místa, na kterých se lidé sexu oddávají. Půjde spíše o milování pojící se s nějakou životní situací. Jistě nezapomenete na první milování, romantickou svatební noc, nebo na sex, který je zakázaný.

Tenkrát poprvé

Na tohle určitě žádná žena nezapomene, úplně první sex či první milování s novým partnerem. Ať už je to vzpomínka velmi příjemná, nebo na sex vzpomínáte jako na trapnou a možná i bolestivou událost. Ale předpokládejme, že se vám to moc líbilo a na první sex vzpomínáte jen s příjemným lechtáním v podbřišku. Začali jste spolu randit a později jste se oba nemohli dočklat první společné noci. Možná jste se na každou schůzku pečlivě připravovala včetně výběru hezkého prádla, aby byl partner mile překvapen. Ať už první sexuální akt byl jakýkoli, to jiskření a napětí těšně před tím se nedá zapomenout.

Milování o svatební noci

Pokud jste to po dni plném juchání zvládli, jste dobří a máte na co vzpomínat. Někteří padnou únavou do postele a na svatební sex vzpomínky bohužel nemají. Vám se to povedlo Pak jistě potvrdíte, že ať už jste spolu spali tisíckrát, tentokrát to rozhodně bylo jiné. Nevěsty jsou toho názoru, že po dni plném emocí je první manželský sex nezapomenutelný.

Naposledy

Moc často se to sice nestává, ale pokud si před rozchodem ti dva dají poslední dostaveníčko v posteli, je to většinou síla. To pomyšlení, že mají toho druhého v tělesné blízkosti naposledy, sexuální zážitek maximálně zintenzivní. Možná oba chtějí tomu druhému ukázat, o co právě přichází. Jenže někdy se to nevyplácí a dojde spíše k otevření starých bolístek.

Sex na usmířenou

Tichá domácnost, hádka, urážky a potom bouřlivý sex. Však to jistě znáte, mezi láskou a nenávistí není daleko. Adrenalin námi doslova proudí, když se zlobíme a rázem se může přeměnit ve vlnu vášně. Ale ne všechno se dá vyřešit usmiřovacím sexem.

Možná se zalíbením vzpomínáte na sex, při kterém se partner snaží něco odčinit. Přišel domů pozdě, zazdil vaše narozeniny nebo něco podobného Určitě to bude chtít vynahradit kvalitním sexem, bude se věnovat každému kousku vašeho těla, na to se nedá zapomenout.

Zakázané ovoce

Zakázané ovoce nejvíce chutná, platí to samozřejmě i v sexu. Sex na jednu noc ve vás zanechá tolik sexy vzpomínek, že jen těžko odoláte dalšímu dobrodružství.

 

 

 

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.