Mineralfit.cz

Sexuální poranění - dejte si pozor!

Kateřina Řehořová
Sexuální poranění se může stát součástí i vašich sexuálních hrátek. Ženy jsou na tom v počtu poranění lépe než muži. Dejte si pozor hlavně při orálním sexu a sexuálních hrátkách s pomůckami.
Nejznámnější sexuální poranění
"cucflek" Tzv. cucflek vzniká přílišným sáním. Dojde k poškození drobných podkožních cév, vznikne výron a poraněné místo zčervená.
Chová se podobně jako hematom (modřina) kdy dochází k poškozením drobných podkožních cév, čímž vzniká výron a zčervenání místa. Cucflek se chová podobně jako hematom a zmizí až za několik týdnů. Na rychlejší vyléčení se používají krémy s vitamínem K.
"pokousání"
80% lidí provozuje orální sex. Stává se, že během orálního sexu žena stiskne zuby a podaří se jí partnera zranit. Kousnutí může být nebezpečné kvůli bakteriím. V případě, že se vám podobná situace přihodí, ránu očistěte. Lékaře vyhledejte, když rána otéká a rudne.
Nejčastější sexuální zranění u žen Nebezpečnost foukání do pochvy Zakažte partnerovi foukat do pochvy! Poměrně malý tlak vzduchu způsobí průnik vzduchu dělohou a vejcovody do břišní dutiny mezi střevní kličky. Pro ženu je to velmi nepříjemné, dochází až k pocitu nevolnosti. V případě těhotenství představuje fouknutí do pochvy smrtelné nebezpečí - vzduch se nasměruje do krevního oběhu a může způsobit až smrtelnou embolii. Trhlinky pochvy Trhlinky často vznikají při sexu, kdy není žena dostatečně vzrušená, při nedostatečném zvlhčení. K častým trhlinkám dochází při znásilnění, při větších rozměrech penisu a zavádění různých předměrů do pochvy. Trhlinky vypadají jako řezné rány a mohou i silně krvácet.
Sexuální poranění a erotické pomůcky Při používání erotických pomůcek dávejte pozor! Pokud nemáte moc zkušeností, informujte se o všem, co vás zajímá, v sexshopu. Rádi vám poradí a vy se tak vyhnete nepříjemnostem (jsou případy, kdy musíte navštívit i lékaře).
Pozor si dejte při drsnějších hrátkách (bandáži, svazování, poutání apod.).

Hodnocení: 3.5

Počet: 2

Nejlepší: 4 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.