Mineralfit.cz

Seznámení - jak najít toho pravého/tu pravou

Kateřina Řehořová
Jen málokdo chce zůstat sám, ale najít toho pravého/ tu pravou bývá někdy těžké. V celém procesu seznamování můžeme opakovaně dělat hodně chyb, aniž si to vůbec uvědomujeme.
Řada lidí si neví při seznamování rady a klade si spoustu otázek, proč zrovna jemu to "seznamovací umění" nejde. Jak si poradit, kde hledat a jak zájem či nezájem rozpoznat? To vše vám v následujících řádcích odhalíme.
Místa, kde se nejspíš seznámíte V barech, restauracích a podobných zařízeních je seznamování sice snadné, ale málokdy zde narazíte na partnera, který by vám ve střízlivém stavu vyhovoval. Tato místa jsou pro budoucí vztah dost riziková. Velkou šanci seznámit se a najít toho pravého/pravou máte v práci. Také zde však naleznete potíže - vztah jako takový je na pracovišti komplikovaný a z řad ostatních pracovníků nežádaný. Ideální je hledat partnera v zájmových kroužcích, při sportu apod. Takto navázané vztahy bývají většinou trvalé. Dobře se hledá mezi přáteli, zejména pokud jich máte hodně a také při studiu. Hitem poslední doby je seznámení v supermarketech. V pozdních večerních hodinách zde bloudí řada nezadaných mužů a žen. A nesmíme zapomenout na internet! Zde najdete mnoho seznamovacích serverů, chatů a příležitostí jak poznat někoho na dálku. O to víc se před tímto seznamováním mějte na pozoru a informace si ověřujte.
Jak při seznámení poznat, zda má protějšek zájem Někdo se vám líbí a vy pořád zvažujete zda se líbíte i vy jemu či jí?

Potom se zaměřte na následující gesta a postoje:

Mírný stoj rozkročný, špičky bot směřují k vám, ruce za opaskem (sexuální gesto) nebo dlaněmi k vám a hlava mírně nakloněná do strany - protějšek vám dává při seznamování nevědomky najevo svou náklonnost. Ruce před tělem (zkřížené nebo držící se za lokty), překřížené nohy, odvrácená nebo předkloněná hlava svědčí buď o nezájmu nebo o tom , že na seznamování jdete moc rychle. Hodně vyčtete z očí - zúžené zornice signalizují nezájem, rozšířené naopak zájem při seznamování.
Dlouhými pohledy vám dává najevo, že ho / ji zajímáte. Při seznamování poznáte zájem i z napodobování gest či nepatrných doteků při rozhovoru.
Na večírku můžete vyzkoušet následující test - postavte svoji skleničku těsně vedle jeho, pokud ji neodsune, máte vyhráno. Vaše přítomnost mu / ji je příjemná. Další příbuzné články - sex a erotika

Penis a jeho velikost

Erotická masáž

Sex v těhotenství

Symptomy těhotenství

Šestinedělí - puerperium

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.