Mineralfit.cz

Sezóna plavek je za dveřmi

Kateřina Řehořová

Na rozdíl od minulého roku se toto léto nevyskytuje mezi plavkami konkrétní typ, který by byl žhavým trendem. Nabídka střihů, barev a materiálů je tak obrovská, že si každá žena zaručeně vybere a přitom bude módní.

Nejdůležitější pro tento rok budou detaily. Nejrůznější průstřihy, kostěné čtverce a kolečka nebo korálky, které spojují části plavek, použily snad všechny módní značky. Jejich módní návrháři se nechali inspirovat 60. a 70. léty.

Velký návrat tento rok oslaví plavky s takzvaným retro vzorem. Dalším hitem budou plavky vcelku, vyztužené na prsou, se zavazováním ze krkem a nepatrným výkrojem.

Doplňky jsou letos nezbytné

V současnosti to je s plavkami stejné jako s oblečením na den i večer – je potřeba mít k nim doplňky. Takže plážové tašky, žabky, šátky okolo pasu a šperky, barevně sladěné s plavkami, jsou letos určitě zapotřebí, tedy pokud chcete být in.

Výběr plavek

I když je na trhu celá řada plavek, tak výběr těch správnývh není rozhodně jednoduchý. Záleží na mnoha faktorech: oblíbená barva, materiál, střih, cena, ale v první řadě postava.

Některé krycí manévry

Pokud máte krátké nohy, pořiďte si plavky s vyššími vykrojenými kalhotkami, ty je opticky protáhnou.

Trápí Vás širší boky? Pak tmavší spodek, v kombinaci se světlejším vrškem nebo i vzorem, který upoutá pozornost, je to pravé.

Ženy s větším poprsím, by měly dát přednost jednodílným plavkám s vyztuženou podprsenkou a silnými ramínky.

Naopak malá prsa lze zvýraznit push – up efektem nebo různým nařasením a to nejlépe trojúhelníkových košíčků.

Je mnoho žen s velkým bříškem. Pro ně je vhodné zvolit plavky vcelku, v nejlepším případě komplet tílka a kalhotek s nohavičkami, které jsou přepásané páskem.

Neměli bychom zapomínat na barvu plavek. Pokud Vám například tyrkysově modrá nesluší na tričku, tak na plavkách tomu určitě nebude jinak.

 

 

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.