Mineralfit.cz

Sibiřská jedle bělokorá

Kateřina Řehořová
Využijte sílu přírody pro své vlastní zdraví. Sibiřská jedle bělokorá je podpůrným prostředkem na spoustu nemocí a při odborném použití působí jaké lék. Získává se jedlový olej z jehličí a éterické oleje lze používat zevně i vnitřně.
Sibiřská jedle bělokorá - získávání oleje Bělokorá sibiřská jedle roste pouze v ekologicky čistých oblastech Dálného východu. Jehličí jedle obsahuje více éterických olejů než mají jiné jehličnany.
Nejkvalitnější éterický olej, který má univerzální léčebné použití, se získává z "tlapek" (jehličnaté vrcholky mladých výhonků o délce do 30 cm).
Uchovávání jedlového oleje Stejně jako v minulosti se k získávání používají dřevěné sudy s neprodyšnými otvory zamazány hlínou. Právě tato metoda zaručuje zachování velkého množství léčivých složek. Preparáty si tak uchovávají své léčebné vlastnosti více než 2 roky.
Účinky jedlového oleje ovlivňuje průběh organických procesů aktivizuje očišťování organismu ovlivňuje pozitivně metabolismus a imunitní systém zvyšuje odolnost organismu proti infekcím má silné bakteriocidní a analgetické působení Jedlový olej jako podpůrný prostředek při onemocnění Jedlový olej se používá při řadě nemocí: angína chřipka opary chronická rýma a kašel snížená odolnost organismu anémie kožní nemoci akné popáleniny vrásky tuberkulóza angina pectoris kandidóza paradentóza angina pectoris průduškové astma poruchy menstruačního cyklu zánět a zbytnění prostaty meopauza dekubity (proleženiny) venerické choroby ekzém hemoroidy zácpa černý kašel Je možné olej ze Sibiřské jedle bělokoré použít i na: artritidu revmatismus bolesti svalů a kloubů arteriosklerózu při ledvinových i nádorových onemocněních žlučových a ledvinových kamenech Způsob užití oleje ze Sibiřské jedle bělokoré Užívat jedlový olej lze vnitřně, zevně i ve formě koupelí. Dbejte na doporučení odborníků. Pozor! U některých osob se může objevit alergická reakce. Před použitím je vhodné provést test alergických reakcí nanesením na kůži.

Hodnocení: 3.2

Počet: 5

Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.