Mineralfit.cz

Sluneční brýle pro léto 2007

Kateřina Řehořová
Chcete-li vypadat stylově, musíte vypadat dobře od hlavy až k patě. A k stylovému vzhledu nepochybně patří i sluneční brýle. Sluneční brýle dnes už neznamenají jen ochranu očí, ale staly se i součástí životního stylu.
Jakou velikost slunečních brýlí si vybrat?

Letos budou ty největší sluneční brýle nejstylovějšími. Ale i středně velké brýle jsou stále v oblibě a bude tomu tak i v létě.

Tvar slunečních brýlí pro léto 2007

V letošním létě se na trhu očekávají obdélníkové, hranaté, kulaté a brýle neobvyklých tvarů. Ovšem největším hitem pořád zůstává americká klasika v podobě leteckých brýlí.

Barvy slunečních brýlí

Nejžhavější barvy slunečních brýlí pro léto 2007 budou hnědá, zlatá, béžová, červená, odstíny fialové, modrá a nesmí chybět ani klasická černá. Velkou roli bude hrát i kombinace konstantních barev jako jsou žlutá s hnědou, modrá s béžovou, černá s bílou apod.

Vzory slunečních brýlí pro léto 2007

Sluneční brýle pro toto léto budou zdobeny velmi výraznou grafikou, vzorem a loga známých značek budou hodně vidět – právě s těmi si designéři pohrávají. Sluneční brýle budou zdobeny z lesklých a třpytících se ozdob nebo ornamentů.

Trendové materiály

Velkým trendem léta 2007 bude návrat k plastu, jenž přinese retro look. Plastové sluneční brýle vám nejen skvěle doplní váš outfit, ale jsou odolnější a co teprve když mají neobvyklý tvar a výrazné barvy.

Jak si sluneční brýle vybrat?

Ne a ne si vybrat ty správné sluneční brýle? Máme pro vás pár užitečných rad:

Máte-li oválný tvar obličeje, budou vám slušet brýle každého typu. Na kulatém obličeji vypadají dobře sluneční brýle obdélníkového tvaru. Oválné brýle skvěle padnou obličejům hranatých tvarů.

Ale nezapomeňte, že nezáleží na tom, jaký typ brýlí si vyberete, ale zda brýle umíte nosit a nakolik v nich působíte sebevědomě.

Letní trendy v módě a kosmetice Trendy kombinace na jaro/léto 2007

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.