Mineralfit.cz

Solné lampy a jejich pozitivní účinky

Kateřina Řehořová

Už několik tisíc let člověk zná a využívá pozitivní vlastnosti soli – konzervace potravin, podzemní sanatoria pro astmatiky a alergiky v jeskyních solných dolů apod. Sůl je látka s výraznou očistnou silou a se symbolickým významem.

To, jak se cítíme, závisí na složení ovzduší, které vdechujeme. Ovzduší obsahuje kladné a záporné částice zvané ionty. A právě nedostatek záporných iontů, způsobuje naše každodenní potíže.

 

Jedním z dárců záporných iontů je krystalická kamenná sůl, ze které se vyrábějí solné lampy.

 

 

Solné lampy dokáží výrazně zlepšit klima místnosti, ve které se nacházejí. Jejich použití je vhodné v bytech v blízkosti počítačů, televizí, v zakouřených místnostech, kancelářích s klimatizací nebo pro lékařské, terapeutické a meditační prostory.

 

Solné lampy – pozitivní účinky Pomáhá při astmatu a alergii Působí proti nachlazení, rýmě nebo zánětu průdušek Zklidňuje dýchání Odstraňuje energetické bloky Pomáhá při potížích s oběhovým systémem Tlumí projevy deprese a vzteku Má uklidňující a uvolňující účinky Navozuje dobré usínání Pozitivně ovlivňuje náladu a fyzickou kondici

Zapnutím lampy se její účinky zvyšují, ale příznivě působí na organismus i bez rozsvícení.

Solné lampy - zabarvení

Solné lampy jsou různě zabarveny, přírodní přísady železa a manganu zbarvují solné krystaly od žlutooranžové barvy po tmavě červenou a tak vydávají harmonizující tlumené světlo.

Zdravé spaní - cesta ke zdravému vztahu

Spánek je důležitou součástí našeho života. Často zanedbáváme tuto část života.

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.