Mineralfit.cz

Sport podle krevních skupin - krevní skupina B

Kateřina Řehořová

Jak spolu souvisí krevní skupiny se stravováním a krevní skupiny s pohybem? Toto téma se v médiích objevuje řadu let a názory se různí. Jednoduše se dá říct, že jde o alternativní přístup. Dnes si představíme vhodné sporty i stravu pro krevní skupinu B.

Pro osoby s krevní skupinou B je nejprospěšnější pohyb, a to maximálně. Sportem by si měli tito lidé vybíjet přebytek své energie a odstraňovat stresy. Prospívají jim jakékoliv pohybové aktivity, nejlépe 4 – 5krát týdně.

Některé tipy pro krevní skupinu B Cyklistika Posilování Tenis Bojová umění Golf Turistika Tchaj –či Jóga a meditace pro zklidnění mysli a těla Nemoci ohrožující krevní skupinu B Onemocnění štítné žlázy, deprese, stres, cukrovka

Pro lidi s krevní skupinou B je nejlepší spát devět hodin a ulehnout nejpozději v jedenáct. Prospívá jim sport, meditace, činnosti v týmu.

Chronické bakteriální a virové infekce

Tyto infekce se týkají zejména ledvin a močového ústrojí. Dále to mohou být infekce chřipkového typu, streptokokové nákazy, artritida či chronický únavový syndrom. Nejlépe se proti těmto nemocem ubráníte brusinkami, lékořicí, exotickými houbami a živými kulturami.

Pár rad pro krevní skupinu B Omezte přísun potravin, které aktivují lektiny (kukuřice, kuřecí maso, rajčata, fazole, brambory aj.) Vyhýbejte se potravinám stimulujícím tvorbu kyselin (mandarinky, pomeranče, jahody) Snižte konzumaci žita, pšenice a alkoholu Jestliže máte hlad, nejezte pečivo, ale bílkoviny Nejvhodnější potraviny pro krevní skupinu B Ryby, skopové, krůtí, jehněčí maso Vejce, mléko, jogurty, sýry Luštěniny, ovoce, zelenina Ořechy, semena Olivový nebo lněný olej

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.