Mineralfit.cz

STYL a KABO - módní veletrh se blíží!

Kateřina Řehořová
STYL – Mezinárodní veletrh módy a textilií. KABO – Mezinárodní veletrh obuvi a koženého zboží. 28. ročník světově uznávaného módního veletrhu se blíží a máte šanci jej nejen navštívit, ale i účastnit se prestižní soutěže TOP STYL DESIGNER...
Co je to STYL a KABO STYL Mezinárodní veletrh módy a textilií. KABO Mezinárodní veletrh obuvi a koženého zboží. Kdy a kde to vypukne? Datum konání 22. – 24. 8. 2006 (28. ročník veletrhu STYL, KABO)
13. – 15. 2. 2007 (29. ročník veletrhu STYL, KABO) Místo konání Výstaviště Brno Exkluzivní program STYL a KABO Mezinárodní veletrh STYL a KABO vznikl v roce 1993 a patří mezi veletrhy módy č. 1 v České republice. STYL a KABO je jedním z největších veletrhů módy ve střední a východní Evropě. Veletrh je významným místem prezentace a obchodu firem z textilního, oděvního a kožedělného průmyslu. STYL a KABO se koná 2x v roce – vždy v únoru a srpnu. Doprovodným programem jsou semináře, módní přehlídky, soutěže návhářů aj. Cílové skupiny STYL a KABO Koho na STYL a KABO uvidíte tuzemské i zahraniční výrobce designéry odborný tisk zahraniční obchodní komory asociace a svazy 665 vystavovatelů a zastoupených firem (přibližný počet) Koho STYL a KABO zajímá tuzemský a zahraniční velkoobchod i maloobchod majitele módních butiků designéry odborné školy (návrhářství, textilní školy apod.) Co bude na STYL a KABO prezentováno STYL dámská konfekce pánská konfekce pletené oděvy oděvy z kůže a kožešin kojenecké a dětské oblečení mladá móda džínové a sportovní oblečení spodní prádlo, plavky a plážové oblečení punčochové zboží módní doplňky textilní materiály i metrový textil textilní galanterie KABO obuv kožená galanterie doplňkový sortiment přírodní usně obuvnické a galanterní komponenty STYL, KABO a novináři Z hlediska médií je o mezinárodní veletrh STYL a KABO obrovský zájem. Účastní se jej přes 200 zástupců médií! Ze zahraničních zemí se přijíždějí na veletrh STYL a KABO podívat novináři z Polska, Rakouska, Itálie i z USA a dalších.
Aktuální držitel ceny STYL a KABO Síň slávy a držitel vítězové soutěže TOP STYL DESIGNER - král návrhářů, dříve „Výtvarník sezóny”. Aktuální držitel titulu TOP STYL DESIGNER únor 2006 Andrea Kvasnicová (Slovensko) se svojí kolekcí Dimenzo.

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.