Mineralfit.cz

Test – patříte mezi lidi s obchodním talentem?

Kateřina Řehořová
Myslíte si o sobě, že patříte mezi lidi s obchodním talentem anebo se této oblasti raději vyhýbáte? Udělejte si náš test, který vám prozradí, jak na tom skutečně se svým obchodním talentem jste.
Obchodní talent mám, dokonce jsem si to už vyzkoušel(a) v praxi Obchod mě láká a chtěl(a) bych v této oblasti pracovat Když něco chci skutečně prodat, tak to dokážu Jdu si za svým cílem Nové výzvy přijímám s nadšením Málokdy na něčem prodělám Asertivní chování je mi vlastní Když obchoduji, snažím se vyhovět oběma stranám Obchodování miluji a mým cílem je se mu věnovat Láká mě možnost výdělku, které obchodování nabízí Vyhodnocení testu

Za každé „ano“ si připočtěte 3 body, za každé „občas“ jeden bod, a za otázky, na které jste odpověděli „ne“, počítejte 0 bodů.

30 – 24 bodů

Obchodní talent bezesporu máte. Patříte mezi šťastlivce, kteří se mohou obchodováním zabývat, a to navíc s takovými výsledky, které vám každý bude závidět. Přesně víte, co dělat a v oboru obchodování jste odborníky.

23 – 12 bodů

Obchodní talent patří mezi jedny z vašich silných stránek. Přestože se vám občas něco nepodaří, nelámete si s tím hlavu a pouštíte se do dalších risků, které vám ovšem přinášejí ne ztráty, ale zisky. Jste lidé, kteří jdou za svým cílem a obchodování se můžete věnovat profesionálně.

11 – 0 bodů

Pokud jste si o sobě mysleli, že máte obchodní talent, pak vás musíme vyvést z omylu. Obchodování vám příliš nejde, anebo lépe řečeno, vůbec. Nelamte si s tím však hlavu a pracujte na svých schopnostech, které vás nakonec svedou na správnou cestu. Uvidíte, že nakonec budete se svými výsledky velmi spokojeni.

Další zajímavé články z rubriky práce a kariéra Sangvinik, melancholik, flegmatik, cholerik Test - umíte se rozhodovat sami? Podniky snižují náklady díky outsourcingu Ušetřete na daních pomocí zaměstnaneckých benefitů Jak si přivydělat při studiu?

Hodnocení: 5.0

Počet: 2

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.