Mineralfit.cz

Test romantiky

Kateřina Řehořová
Napadla Vás už myšlenka jak je to s romantikou Vás a Vašeho partnera? Udělejte si náš jednoduchý test a zjistěte kolik je ve vás galantního rytíře nebo spanilé princezny.
Jak jste na tom s romantikou? Věříte tomu, že váš partner je pro vás druhým já? Existuje láska na první pohled? Dokáže vás rozplakat sentimentální film? Máte u sebe fotografii svého milého? Toužíte po dlouhém víkendu se svým milým někde na krásném místě? Dokážete si vybavit barvu očí svého milého? Dokážete si vybavit okamžik prvního setkání se svým milým? Schováváte si nějakou památku, která Vám připomíná minulost? Máte fotoalbum? Jsou pro vás květiny voňavou radostí? Dokážete si vzpomenout na první polibek? Máte radost, když si partner vzpomene na datum výročí? Obdivujete barvité a úžasné romány a knihy s prvkem fantazie? Čtete nostalgické knihy? Dáte někdy přednost snění před realitou? Uchováváte si vzpomínky na minulost? Dáte přednost četbě románu před nerománovou četbou? Líbí se vám pohádky s princi a rytíři bojující o svoji princeznu? Souhlasíte „srdce dříve nežli hlava”? Cítíte, že ženy jsou všeobecně emotivnější než muži? Dokážete milovat?

V případě, že jste odpověděli ano na méně než pět otázek, jste rozhodně osobou, které vládne hlava před srdcem. Kladná odpověď na šest až devět otázek je skvělým výsledkem u mužů, ale průměrným výsledkem u žen, zatím co deset až dvacet odpovědí Vás vykresluje jako nevyléčitelné romantiky.

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.