Mineralfit.cz

Thajská masáž - recept na krásu

Kateřina Řehořová
Thajská masáž může vyřešit řadu problémů, protože v sobě spojuje koncepci několik tradičních léčitelských metod. Je založena na stlačování tlakových bodů, které postupně uvolňují ostatní části těla.
Thajská masáž Tradiční thajská masáž je určena pro každého. Je vynikající prevencí před nemocemi a prostředkem k dosažení dobré fyzické kondice a psychické pohody. Thajská masáž je jedna z východních technik, kterou už je možné zakusit i u nás. Tato masáž je založena na koncepci protahování různých částí těla a mačkání tlakových bodů. Stlačováním energetických drah v těle se uvolňují zablokované svaly a napětí. Mačkáním tlakových bodů se zlepšuje také činnost vnitřních orgánů.
Masáž v oblečení Je to jedna z mála masáží, která se provádí přes oblečení. Radí se návštěvníkům thajské masáže neopomenout při návštěvě volné oblečení na převlečení, v kterém by se cítili pohodlně. Začíná se masírováním chodidel, v nichž je řada akupresurních bodů. Jejich stlačováním se uvolňují ostatní části a orgány lidského těla. Pokračuje se masírováním nohou, břicha, horních končetin.
Jedna masáž nestačí Obrovská výhoda thajské masáže spočívá v uceleném způsobu léčby, která v sobě spojuje několik alternativních léčebných technik včetně jógy. Odstranit problém však nejde jednou návštěvou masáže, ale postupně.

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.