Mineralfit.cz

Trendy pro jaro 2010, aneb co na sebe?

Kateřina Řehořová

Zima je zatím v plném proudu, Vy se ale už teď můžete podívat, jaké trendy pro vás připravili módní návrháři pro jaro 2010.

Jaké barvy se letos nosí?

Letošní jaro přichází v několika stylech a na své si tedy přijdou ženy s různými nároky. Stále však platí některé barvy z palety, která se představila v létě loňského roku. Můžete se bez obav objevit v tyrkysové, fialové, žluté, námořnické modré, oranžové, červené nebo teplé béžové. A nemusíte vždy vybrat jen jednu z nich. Při správné kombinaci budou vytvářet obdivuhodnou podívanou.

Pokud jste si tedy nějaký pěkný kousek pořídili již minulou sezonu, nemusíte jej nutně měnit za nový a s klidným svědomím ho oblékněte znovu. Jestliže vám ale nějaký padne do oka, sáhněte spíše po jasnější barvě. Jaro je plné barev a vy byste měli, stejně jako příroda kolem vás, zářit jako nádherná květina.

Jaké zvolit boty?

Stejně, jako minulý rok, se budou nosit baleríny a boty na vysokých podpatcích a platformách. Ženy, které upřednostňují volný styl, si mohou vybírat z mnoha barevných kombinacích. A pro ženy s vysokým postavením je tu opět nabídka v odstínech šedivé, což platí zejména pro kolekci oděvů. Šedivou můžete kombinovat s prvky stříbrné barvy.

Oblékněte se v kovbojském stylu

Divoký západ neovlivnil pouze mužskou část populace, inspirují se jím i vyhlášení módní návrháři, čímž dávají i ženám pro tento styl zelenou. Jaro 2010 bude tedy ve znamení westernových oděvů od bot až po klobouky. Pořiďte si vše, co má volány a třásně, džínové vesty a kalhoty, různé košile a široké sukně s již zmíněnými volány nebo třásněmi. Nezapomeňte na pěkné kozačky a nebojte se použít i nějaký ten klobouk.

Westernový styl se nese v kombinaci odstínů modré, bílé a hnědé. V tomto případě zapomeňte na klasické jarní barvy, které k tomuto stylu neladí. Obléknete-li kalhoty, jako nutný doplněk zvolte i výraznější pásek, který dodá vašim prvotřídním kouskům šmrnc.

Doplňky si zvolte výraznější, a jestliže potřebujete novou kabelku, sáhněte po velké, miniatury se dnes nenosí.

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.