Trendy účesy na léto 2010

Letošní trendy v účesech budou fandit přirozenosti a svěžesti. Znamená to konec šíleným barvám a střihům i konec dlouhého zápolení s účesem. Konečně!

Žena s blond vlasy

Barvy pro letní účesy 2010

Uvažujete, jakou barvu v teplých měsících roku 2010 vyzkoušet? Od barvení celých vlasů můžete bez obav upustit. In bude jemné melírování, které zvýrazní a oživí vaši stávající barvu. Blondýnkám budou slušet měděné nebo hnědé prameny, brunetám blond melír, černovláskám zase lehká červeň. Pokud chcete přeci jen obarvit celou kštici, volte přirozené tóny. Blondýny by měly zůstat u světlých barev, černovlásky zase u tmavých.

Trendy plavky pro léto 2010

Nej účes na léto? Lehký a svěží!

Některé účesy z loňského roku budou vládnout i letos. Na výsluní se udržela například mikáda, patky, afinky (rovné i asymetrické) a krátké, střapaté účesy. Již ale neplatí rovnice horké měsíce = krátké účesy. Hlavní je, aby vám účes slušel a působil přirozeně. Vlasovým kreacím, které musíte hodinu upravovat, abyste mohla vyjít ven, dávno odzvonilo. Ideální jsou účesy, jenž stačí prohrábnout prsty a vypadáte dokonale. Velmi in budou také asymetrické střihy vlasů.

Trendy obuv pro jaro a léto 2010

Stejně důležitý jako střih vlasů je způsob, jakým vlasy upravíte. Tentokrát se ale opravdu nenadřete. Stačí totiž vlasy sepnout do culíku nebo do drdolu a podél tváře nechat několik pramenů volně viset. In jsou ale také vlasy sčesané na jednu stranu, zvláště pak, když je svážete do pleteného nebo tzv. rybího copu. Stále in jsou i lokny a kudrlinky, musí ale opět působit přirozeně!

Zapomeňte na kštici slepenou lakem, kdy foukne vítr a účes sice stále drží, ale zájem toho fešáka od naproti už vaše nehybná helma udržet nedokázala.

Letní péče o vlasy

Péče o mastné vlasy

Vlasy a příčiny jejich vypadávání

Jak pečovat o prodloužené vlasy

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies