Mineralfit.cz

Trendy vlasy a účesy pro letošní rok

Kateřina Řehořová
Jaké střihy a barvy vlasů jsou letos aktuální? Chcete být i vy se svými vlasy IN? Nechte se inspirovat našim dnešním článkem o aktuálních módních trendech v oblasti vlasů a účesů. Pro jaký účes se rozhodnete právě vy?
Móda, vlasy a účesy – řídit se módními trendy?

Najít si praktický, dobře vypadající, lehce upravitelný,moderní a slušivý účes je snem téměr každého z nás, a to bez rozdílu věku či pohlaví. Ve většině případů klademe důraz na praktičnost a také co nejkratší dobu úpravy vlasů – speciálně v dnešní uspěchané době, podle toho se také orientují aktuální módní trendy. Chcete být i vy se svými vlasy in? Nechte se inspirovat našim článkem.

Vlasy – trendy účesy pro ženy 2008

Dlouhé, krátké,vlnité,střapaté...s ofinou a nebo bez. Říct jaký účes je letos ten nej, je velmi složité. Módních trendů co se týče barev vlasů a účesů je opravdu nepřeberné množství. Záleží nejen na tom, jaké máte vlasy, ale také na tom kolik času jste ochotni denně úpravě svého účesu věnovat. Nelamte si hlavu s tím, jestli je ten váš účes právě podle aktuálních módních trendů, důležité je, že se ve vašem účesu cítíte dobře a že vám sluší.

Ženy - trendy barvy vlasů pro letošní rok

Syté odstíny už jsou letos pasé, ty letošní sezónu nahrazují odstíny světlé a přirozené. Velmi moderní jsou odstíny mědi, skořice, čokolády, karamelu, zářícího slunce a oříšku. Důležité je, aby vlasy vypadaly co nejvíce přirozeně.

Vlasy, barvení, melíry – jsou stále moderní?

Moderní je jemné zesvětlení pramenů, které splývá s ostatními. Ne na všechny typy tváře se ale hodí stejný druh melíru. Proto je vhodné, než si melír uděláte, prokonzultovat to s odborníkem, který vám poradí, co vám bude slušet nejvíce.

Zesvětlování vlasů – jak na to?

Jestliže se chystáte změnit si barvu vlasů, rozhodně byste neměla podcenit výběr odstínu. Máte tmavé vlasy a chcete je značně zesvětlit? Zajděte si do kadeřnického salónu, kde vám s tímto zákrokem odborně pomohou. Nejlepší je zesvětlování provést postupně a mezi jednotlivými fázemi ponechat vždy zhruba třítýdenní odstup.

Trendy účesy pro muže 2008

Pro muže jsou letos moderní vzdušné, lehce střapaté účesy, které působí „rošťáckým dojmem“. Tyto účesy jsou nejen velmi moderní, mladistvě působící, ale také velmi praktické a variabilní, což je v dnešní moderní době to nejdůležitější.

Móda a trendy - tipy Trendy plavky pro letošní léto Přírodní péče o vlasy Kosmetické trendy nejen pro ženy Letní móda pro boubelky Netradiční letní obuv pro ženy Náušnice podle tvaru obličeje Je jaro - odhalte dekolt

 

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.