Mineralfit.cz

Trvalá na řasy - dodejte očím půvab

Kateřina Řehořová
Přejete si, aby vaše řasy rozjasnily váš pohled a opticky zvětšily oči? Na to je jednoduché řešení… trvalá na řasy. Zvýrazní přirozenou linii řas na dobu až 3 měsíců a do jisté míry nahradí i řasenku. Tak proč to nezkusit?
Trvalá na řasy

Trvalá na řasy se v posledních několika letech stala velmi oblíbenou a rozšířenou kosmetickou procedurou. Tato zkrášlující technika spočívá v natočení řas na malé natáčky, po jejichž sundání budou vaše řasy nakroucené,a to po dobu až 3 měsíců. Trvalá na řasy je vhodná jak pro dlouhé, tak i velmi krátké řasy.

I po této kosmetické proceduře můžete ještě více řasy zvýraznit - nejlépe vhodně zvolenou a kvalitní řasenkou

Trvalá na řasy nahradí do určité míry i řasenku. Kosmetička natočí řasy na malinké natáčky a zhruba po 45-ti minutové proceduře dojde k jejich zvednutí a prolnutí.


K takovéto kosmetické úpravě se používají přípravky s regeneračními účinky, díky nimž nedojde k porušení struktury řas.

Jak se trvalá na řasy provádí Kosmetička vám odlíčí oči nemastným odličovačem Nanese na řasy lepidlo (co nejblíže ke kořínkům řas) Na lepidlo se přiloží natáčka, která se také potře vrstvou lepidla Malou tyčinkou se řasy přichytí na natáčku Kosmetička nanese na řasy gel, přikryje oči a vše nechá působit 15 – 20 minut Poté odstraní zbytek gelu, nanese na řasy neutralizační tekutinu, překryje oči a opět nechá působit zhruba 15 minut Nakonec se z řas odstraní všechny přípravky i natáčky a řasy se učešou Je trvalá pro řasy nějak škodlivá?

Trvalá na řasy vašim řasám nijak neuškodí. Ale určitě je potřeba se o řasy starat a pokud se líčíte, používejte na odlíčení olejíček pro regeneraci řas. Taky byste měly vědět, že oči se nesmí silně mnout, jelikož u slabých řas se mohou lámat tenké konečky, ale toto platí i bez trvalé.

Trvalá na řasy podporuje přirozenost - vaše řasy jsou krásně natočené a můžete upustit od množství líčidel

Kdy na trvalou řas a za kolik?

Necháte-li si vaše řasy zkrášlit trvalou, další proceduru můžete podstoupit zhruba po dvou měsících. V případě, že vám trvalá vydrží déle, tak další aplikace je možná, až když není na řasách patrná. Cena trvalé na řasy se v kosmetických salonech pohybuje kolem 300 Kč.

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.