Mineralfit.cz

Valentýn ve vaší ložnici

Kateřina Řehořová

Toužíte připravit svému miláčkovi Valentýna, na kterého jen tak nezapomene? Věnujte mu to, po čem touží nejvíce – sebe samu. Tentokrát však v novém, smyslnějším balení...

Valentýn ve vaší ložnici

14. únor je již řadu let dnem, kdy si vzájemně dáváme najevo, jak moc se máme rádi, drobnými či většími dárečky a pozornostmi. Nejčastějším valentýnským dárkem je květina, která dokáže podtrhnout romantické kouzlo okamžiku. Ale čím obdarujeme svého drahého my, aniž bychom působili příliš sentimentálně a zároveň jej opravdu originálně eroticky naladily?

Jak vytvořit sexy valentýnskou atmosféru

Barvou valentýnského dne je červená, proto vyzdobte byt červenými doplňky. Svíčky, ubrousky, povlečení postele, záleží jen na vaší fantazii a možnostech. Nezapomeňte na svíčky a okvětní růžové lístky, kterými můžete posypat vaší postel lásky. To nejlepší na konec – zahalte do červené také sebe. Svůdné spodní prádlo, košilka či jiný netradiční sexy obleček nenechá vaší drahou polovičku v klidu.

Nejkrásnější valentýnským dárkem jste pro něj vy

Valentýn by měl být výjimečný, proto udělejte něco, čím zaručeně překvapíte. Víte, že váš partner touží po poutech a bičíku? Sežeňte kožené doplňky a zahrajte si na dominu. Buďte mu věrnou služebnicí, Lolitkou s copánky a v růžových šatičkách nebo přísnou učitelkou.

Uvařte mu, pokud běžně nevaříte, naservírujte ovoce a sladkosti na své nahé tělo a nabídněte mu, ať ochutná... Natočte na videokameru své vyznání, strčte mu tajně do kapsy lísteček s detailním popisem toho, jak mu to uděláte. Udělejte cokoliv, co jej nažhaví na valentýnský večer..

Erotické překvapení na Valentýna

Nebojíte-li se zajít ještě dále, vyberte v sex shopu nějakou erotickou pomůcku a vyzkoušejte ji v den svatého Valentýna. Nafoťte a darujte mu své akty, natočte na videokameru, jak uspokojujete sebe sama nebo mu darujte nějaký erotický žertík. Dárečkem, který ocení každý muž, je také striptýz a smyslná erotická masáž.

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.