Mineralfit.cz

Vyzkoušejte fotodepilaci!

Kateřina Řehořová

Fotodepilace je jednoduchá, bezbolestná a bezpečná metoda odstraňování chloupků z jakékoliv části lidského těla. Nevěříte? Vyzkoušejte!

Představujeme Vám fotodepilaci!

Fotodepilace pulzním světlem je nová technika odstraňování nechtěných chloupků, která se na trhu objevila teprve před několika lety. Jde o účinnou, bezbolestnou a jednoduchou metodou, díky které se můžete chloupků zbavit natrvalo. Výsledky jsou patrné již po prvním ošetření, kdy dochází ke snížení počtu znovu vyrostlých chloupků. Navíc jsou chloupky mnohem jemnější a světlejší. Počet ošetření k dosažení 100% trvalých výsledků, je závislý na několika faktorech.

Zejména se jedná o následující faktory:

-         partie, kterou chcete depilovat (nejrychleji lze docílit 100% efektu v okolí třísel a v podpaží)

-         barva chloupků

-         síla chloupků

-         barva pokožky (u světlé pokožky, je nižší riziko)

-         věk, pohlaví, dědičnost, hormonálních změnách, apod.

Jednotlivé ošetření se provádí v rozmezí 4 - 8 týdnů.

Princip fotodepilace

Metoda spočívá v destrukci vlasového folikulu a zničení samotné cibulky chloupku za pomoci světelné energie (intenzivní, selektivně působící světlo). Zjednodušeně řečeno, při fotodepilaci se každý chloupek zahřívá světlem tak dlouho, dokud nedojde k jeho zániku. Okolní pokožka není pošlozena.

Pro koho je fotodepilace vhodná?

Tento způsob odstraňování nechtěných chloupků je nejvhodnější (s největším efektem, za co nejkratší dobu) pro osoby s tmavými chloupky a světlou pokožkou. Impulsní světlo ale dokáže učiněné zázraky, dokáže se přizpůsobit jakémukoliv zbarvení pokožky i chloupků. Ošetření není vhodné pro osoby s bílými, šedými a zrzavými chloupky. Bylo prokázáno, že tato technika odstraňování chloupků je vhodná i pro osoby, které jsou citlivé na jiné metody depilace (vosk, holení).

Co je zakázáno?

Před a těsně po fotodepilaci je zakázána návštěva solária a opalování na přímém slunci. Fotodepilace není vhodná pro těhotné ženy, osoby trpící epilepsií a nebo diabetem, pro osoby požívající léky na ředění krve, osoby citlivé na světlo a také pro osoby s tetováním.

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.