Mineralfit.cz

Vztahy - rozchod na zkoušku?

Kateřina Řehořová
Vztah dvou lidí je vždy kompromisem. Občas se zatáhnou mračna a vztah prochází krizí. Jak problémy řešit je otázkou. Možností je "dát si pauzu". Ovšem pauza nemusí být vždy štastným řešením, až polovina párů se k sobě už nevrátí...
Neexistuje vztah dvou lidí, který by byl absolutně bezproblémový. Každý pár vzniklou situaci řeší jinak - pauzu volí asi polovina párů procházejících krizí a stejná část se k sobě již nevrátí.
Partnera se musíte naučit respektovat i s negativními stránkami. Pokud chce někdo přestávku znamená to, že není ve vztahu spokojen a něco nefunguje, jak by mělo. Slabší povahy mají strach udělat definitivní konec, proto žádají partnera o pauzu - pak se jednoduše k partnerovi nevrátí.
Klady pauzy ve vztahu V pauze můžete zjistit, zda vám partner opravdu chybí nebo jestli to bylo jen chvilkové pobláznění. Můžete si užít na chvilku svobody a podniknout věci, které jste si během normálně fungujícího vztahu odpírali. Můžete bez obav pokukovat po jiných mužích či ženách. Během pauzy se nemusíte přizpůsobovat koníčkům partnera a nemusíte navštěvovat jeho rodiče. Najednou budete mít spoustu volného času. Zápory pauzy ve vztahu Při absolvování pauzy je možné, že se váš vztah pauzou ještě více naruší. Partner se může cítit nepochopený. Během pauzy se můžete cítit hodně osaměle. Můžete mít nadbytek volného času a nebudete vědět co s ním. Případná nevěra partnera během pauzy vám může být opravdu nepříjemná. Volbou pauzy ve vztahu podstupujete riziko, že se volnost vaší polovičce zalíbí. Partner / partnerka si může uvědomit, že vás zase tolik nemiloval / nemilovala.

Pauzu ve vztahu si dobře rozmyslete! Raději partnerovi řekněte všechno co vám vadí na rovinu, vyříkejte si to, pohádejte se, nechejte vybuchnout své pocity. Dobrá hádka pročistí vzduch a není nic lepšího než udobřování.

Další články

Znásilnění - jak si poradit?

Sex podle žen

Ženský orgasmus a jak ho žena prožívá

Erotogenní zóny

Nevěra

Seznámení - jak najít toho pravého - tu pravou

Penis a jeho velikost

Sex v těhotenství

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.