Mineralfit.cz

Zdraví a rakytníkový olej

Kateřina Řehořová
Moderní vědecké výzkumy prokázaly, že rakytníkový olej příznivě ovlivňuje oběhový systém, sliznice a má příznivé účinky na kůži. Za svou účinnost vděčí biologicky aktivním složkám jako jsou...
Zdraví a složení rakytníkového oleje karoten flavonoidy kyselina listová vitamíny K, A, E provitamín D třísloviny fytoncidy minerální soli nenasycené mastné kyseliny a mnoho dalších Zdraví díky rakytníkovému oleji Rakytníkový olej podporuje léčbu chorob tlustého střeva neutralizuje negativní působení žaludečních kyselin choroby kůže a různých kožních poranění nemocí oběhového ústrojí poškození sliznic po chemoterapii bolestivých trhlinek konečníku, hemoroidy zánětlivých stavů sliznic průjmu zánětlivých stavů žaludku Rakytníkový olej zvyšuje odolnost organismu, doplňuje minerály a vitamíny. Rakytníkový olej je ceněným prostředkem v kosmetice, má pozitivní vliv na vlasy a pokožku.
Zdraví, rakytníkový olej a užívání Vnitřní užívání Užívání rakytníkového oleje vnitřně - doporučuje se 5 kapek během jídla. Nejlepší možností je užívat olej přímo, smíchaný s jogurtem nebo jiným mléčným výrobkem.
Vnější užívání Rakytníkový olej se používá k mazání postižených míst, k obkladům a k výplachům krku a ústní dutiny. V kosmetice je součástí vlasových a pleťových masek.
Zdraví, rakytníkový olej a kosmetické použití Rakytníkový olej zvlhčuje pokožku, dodává vitamíny a pokud si jej přidáte do denního krému, dodá vaší pokožce broskvový odstín.

Hodnocení: 3.0

Počet: 1

Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.