Mineralfit.cz

Zoufalé manželky přicházejí

Kateřina Řehořová

Kultovní americký seriál Zoufalé manželky, oceněný několik zlatými glóby a cenami Emmy přichází i na obrazovky českých televizí. TV Prima jej vysílá už od pondělí 4. září a stejně jako jinde ve světě je očekáván velký úspěch.

Úspěšnost seriálu Housewives

Americký seriál Desperate Housewives, u nás volně přeložený jako Zoufalé manželky, je americkou televizí ABC vysílaný už od roku 2004. Ve světě se seriál dočkal nečekaných úspěchů. Získal tři Zlaté glóby, šest cen Emmy a dvacet dalších ocenění. Zoufalé manželky jednoduše slaví úspěchy po celém světě.

Zoufalé manželky na TV Prima

Seriál Zoufalé manželky zařadí Prima TV do vysílání od pondělí 4. září a každý díl bude pak vysílán také vždy v pondělí. Od 10. září budou pak díly každou neděli reprízovány. První dva díly Zoufalých manželek budou odvysílány ve 21:05, od následujícího týdne vždy od 22. hodiny (vysílací čas se však může dle sledovanosti měnit).

Zoufalé manželky – děj seriálu

Seriál začíná dobrovolným odchodem Mary Alice Youngové z jejího zdánlivě dokonalého života na předměstí. Tím pro ni však zdaleka všechno nekončí. Z pohledu ducha nás přivádí do životů své rodiny, přátel a sousedů a ze svého nadhledu komentuje celé dění. Najednou vidí Mary Alice daleko více než dřív. Zdánlivě dokonalé americké předměstí skrývá mnoho tajemství, o které má chuť se podělit s ostatními.

Ve Wisteria Lane žije okruh Maryiných přítelkyň:

Susan Mayerová, rozvedená a osamělá matka závislá na lásce, Lynette Scavo, která se po mateřské dovolené vrací k původní profesi reklamní managerky, Bree Van De Kampová, čerstvá vdova závislá na steroidech, bohatá exmodelka Gabrielle Solisová s dítětem, jehož otec je nejistý, rozvedená realitní makléřka Edie Brittová, nová sousedka Betty Applewhiteová a její pohledný mladistvý syn, Mathew.

..a nechybí ani zajímaví muži:

Zoufalé manželky přicházejí na scénu a muži samozřejmě nesmí chybět. Údajně ovdovělý instalatér Mike Delfino, do kterého je zamilovaná Susan, Tom, který se dobrovolně stane mužem v domácnosti, aby se jeho žena Lunety mohla vrátit do práce, Gabrielin manžel Carlos, který se až ve vězení dozvídá o manželčině nevěře a ovdovělý manžel Mary Alice – Paul.

Herecké obsazení vás k Zoufalým manželkám přiláká

V seriálu Zoufalé manželky hrají hvězdy jako je Teri Hatcher známá jako Lois Laneová z filmu Superman, Marcia Cross ze seriálu Melrose Place, herečka Eva Longoria, vybraná časopisem Maxim jako nejvíce sexy žena naší planety (Zoufalé manželky výrazně podpořila) a mnoho dalších známých hereček a herců.
 

Teri Hatcher v roli Susan Mayer Felicity Huffman jako Lynette Scavo Marcia Cross jako Bree Van De Kamp Eva Longoria jako Gabrielle Solis James Denton jako Mike Delfino Nicollette Sheridan jako Edie Britt Steven Culp jako Rex Van De Camp Mark Moses jako Paul Zouny Cody Casch jako Zach Zouny Ricardo Antonio Chavira jako Carlos Solis Andrea Bowen jako Julie Mayer Brenda Strong jako Mary Alice Young

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.