Mineralfit.cz

Tajemný bod G

Kateřina Řehořová

Bod G hraje v sexuálním uspokojení žen velkou roli. Některé ženy o mnohé přicházejí jen tím, že neví, kde se ona záhadná oblast nachází nebo netuší, jak ji stimulovat. Přesvědčte se sami, že možnosti jsou opravdu široké.

Co je bod G

Bod G je erotogenní zóna, kterou najdete přibližně 5 cm od poševního vchodu v oblasti přední strany poševní (blíže k podbřišku). U některých žen se může nacházet více vlevo, u některých více napravo. V podstatě jde o jakýsi klitoris z vnitřní, poševní strany. Bod G je bohatě zásoben nervovými spoji, opět ale platí, že jeho citlivost je u každé ženy jinak intenzivní. Bod G je pojmenován podle německého gynekologa Ernesta Grafenbergera, který jej „identifikoval“.

Jak stimulovat bod G

Stimulace bodu G vede k jeho zduření a zvýšené citlivosti. Díky bodu G jsou ženy schopny dosáhnout tzv. vaginálního orgasmu, kdy může dojít k výronu tekutiny, k tzv. ženské ejakulaci. Bod lze nejlépe stimulovat prsty – lehne-li si žena na záda a muž zasune do pochvy prostředníček s ukazováčkem, může začít s „pátráním“. Bod G by měl hledat zhruba ve druhé třetině vagíny a pohybovat prsty ze strany na stranu – partnerka skrze své pocity sama pozná, kdy je poklad objeven. Pohyb prstů můžete obměňovat – příjemné jsou také krouživé pohyby nebo tlak zhora dolů a naopak. Některým ženám je příjemnější stimulace při pozici v kleče zezadu. Pokud při stimulaci zapojíte i palec, který bude dráždit poštěváček, odměna v podobě orgasmu je více než pravděpodobná.

Přátelé bodu G – je libo erotické pomůcky nebo chirurgické zvětšení?

Nedaří se vám najít bod G? Partnerka se může pokusit najít jej sama, kdy bude možná více uvolněná. Dobrou službu ji mohou prokázat i nejrůznější erotické pomůcky – vhodný je například lehce zahnutý vibrátor. Pokud má žena sníženou citlivost bodu G, může si jej chirurgicky nechat zvětšit, což vede ke zintenzivnění sexuálních prožitků a mnohonásobně zvýšené šance na vaginální orgasmus. Více se o tomto zákroku dočtete v článku ZDE.

Hodnocení: 4.0

Počet: 1

Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.