Chirurgické zvětšení bodu G – nový trend plastické chirurgie

Možnosti intimní chirurgie se neustále rozšiřují – kromě úpravy malých a velkých stydkých pysků, panenské blány či omlazení genitálií laserem je další novinkou chirurgické zvětšení bodu G. Opravdu vede tento zákrok k silnějším orgasmům?
Nahá žena ve tmě

Grafenbergerův bod, známější pod názvem bod G, je erotogenní zóna ležící na přední straně vagíny asi 4 cm od poševního vchodu. Tato oblast obsahuje mnoho nervových zakončení citlivých na dráždění – u každé ženy je ale citlivost bodu G jiná. Plastická chirurgie proto zavedla do svého seznamu nový zákrok – chirurgické zvětšení bodu G, které přináší výrazné zkvalitnění sexuálního života díky schopnosti silnějšího vaginálního orgasmu.

Zvětšení bodu G - silnější orgasmus na počkání?

Hlavním důvodem, proč jsou ženy schopny tento zákrok podstoupit, je touha po hlubším orgasmu. Ženy, které dosahují pouze klitoriálního orgasmu, mohou díky zákroku konečně poznat i orgasmus vaginální. Ženy, které vaginálního orgasmu schopny dosáhnout jsou, mohou prožívat orgasmus ještě silnější. Nejmenší naději mají ženy zcela anorgastické. Chirurgické zvětšení bodu G ale pomáhá i ženám se stresovou inkontinencí nebo slabým svěračem močové trubice.

Jak se provádí zvětšení neboli augmentace G-bodu

Augmentace G-bodu se provádí za místního znecitlivění, kdy se injekčně pod G-bod vstříkne vlastní tuková tkáň, kyselina hylauronová nebo jiná látka běžně používaná v plastické chirurgii. Protože se tuková tkáň částečně vstřebá, aplikuje se ve větším množství než u látek cizích. Takto „podložený“ G-bod vyčnívá více do pochvy a při penetraci je na něj vyvíjen větší tlak. Tímto způsobem zvětšený bod G zajišťuje silnější a hlubší orgasmus. Zákrok netrvá déle než půl hodiny a za 4 hodiny pacientka může vyzkoušet první sex s "novým" bodem G.

Kde a za kolik

Ačkoliv je augmentace bodu G populární hlavně v Americe, nedávno „dorazila“ i k nám. Ve vybraných českých klinikách plastické chirurgie si můžete nechat zcitlivět G bod za 10 až 15 000 Kč.

Další zákroky plastické chirurgie

Hity plastické chirurgie – zvětšení prsou a vaginální omlazení

Implantovaná podprsenka – nový módní hit

Křečové žíly a nové metody jejich odstranění

Plastická chirurgie – blefaroplastika a lifting

Plastická chirurgie a skrytá rizika


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Bezbolestná léčba zubního kazu
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Lifestylový magazín Mineralfit.cz zabaví celou rodinu. Dočtete se zde spoustu informací o zdraví, kráse, stylu, zdravém jídelníčku, zajímavostech ze světa, práci, bylinkách či vztazích mezi rodiči a dětmi.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies