Mineralfit.cz

Zkrášlete své nehty pomocí francouzské manikúry

Kateřina Řehořová

Váš osobní styl se promítá nejen do oblékání, líčení, ale i do úpravy nehtů. Pěstěné nehty byly vždy jakousi vizitkou ženy a není vůbec přehnané označit je za symbol ženské krásy. V dnešním článku Vám poradíme, jak na francouzskou manikúru.

Sada francouzské manikúry

Zakupte si sadu pro francouzskou manikúru, která obsahuje štěteček na špičky nehtů, růžový krycí lak, bílý krycí lak a také šablony na špičky nehtů. K dostání jsou také speciální péra vhodná k tomuto typu manikúry, která kromě klasické bílé nabízí perlově růžový a perlově stříbrný odstín. Vhodné je zakoupení přípravku na zesvětlení špiček nehtů a bezbarvý ochranný lak. Kromě klasické výbavy si sežeňte také pilník s gumou, který vaše nehty vyleští a vyhladí.

Příprava nehtů Z nehtů odstraňte starý nános laku a nehty nechte odmočit ve vlažné vodě. Nehty ošetřete přípravkem určeným na odstranění kůžičky okolo nehtu. Jakmile je kůže změklá, použijte speciální dřívko a odstraňte ji. Chcete-li se vyhnout nepříjemným oděrkám, bohatě postačí, když ji zatlačíte tam, kam patří. V žádném případě si sama kůžičku kolem nehtu neodstřihávejte! Před každým lakováním nehty zjemněte lešticím pilníkem, aby lak déle vydržel. Pro posílení nehtů použijte zpevňovač, který nejenže vaše nehty posílí, ale zlepší jejich strukturu a ochrání je před zbarvením při použití laku. Francouzská manikúra - krok z krokem Lakování bílých špiček

Nalepte si na nehty speciální šablony, které jsou obsaženy v sadách pro francouzskou manikúru - s jejich pomocí oddělíte špičky nehtů od jejich zbytku. Bílým (případně jiným světlým lakem) lakem pak nalakujte přesné linie jejich konců. Pro lepší lakování můžete použít pomůcku k oddělení prstů od sebe.

Lakování zbytku nehtů

Jakmile bílé špičky zaschnou, opatrně odstraňte šablonu a pokračujte v lakování zbytku nehtů. Můžete si vybrat ze dvou barevných laků - a to buď jemně růžového nebo tmavšího smetanového. Barevný lak nanášejte vždy od středu směrem ke kraji nehtu.

Nezapoměňte na ochranný lak

Když vrstva s barevným lakem zaschne, použijte bezbarvý ochranný lak, který dodá nehtům lesk a prodlouží trvanlivost laku.

Tipy pro křehké a lámavé nehty Nehty - co jste o nich nevěděli? Nehtová modeláž - nehty a ruce zkrásní 7 tipů pro dokonalé nehty - i nehty o nás mohou mnohé vypovědět

Hodnocení: 5.0

Počet: 1

Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.